Βράβευση Κ. Τίγκα για το έργο του στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ
Κοινωνία

Βράβευση Κ. Τίγκα για το έργο του στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ

Σε μια λαμπρή τελετή στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Central Athens Hotel τo I.IEK Ένωση τίμησε τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ, Κώστα Τίγκα, για το έργο του στον Σύνδεσμο, αλλά και τη συνολική κοινωνική του προσφορά, ειδικά στην ενίσχυση των αδύναμων οικογενειών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Τίγκας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το σπουδαίο έργο που επιτελεί καθημερινά ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ, ένα ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο το οποίο φιλοξενεί και περιθάλπει περισσότερα από 200 άτομα με νοητική υστέρηση.

Ο κ. Τίγκας μετά τη τιμητική βράβευση του δήλωσε: «Η στήριξη των Ατόμων με Αναπηρία και των παιδιών που έχουν ανάγκη, είναι κρι­τήριο της στάθμης του ανθρωπισμού που πρέπει να διέπει την κρατική και κοινω­νική οργάνωση. Σε αυτήν την αποστολή κανένας ενεργός πολίτης δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος. H δική μας φιλοσοφία στον Σύνδεσμο είναι η παροχή εξατομικευμένων και ποιοτικών υπηρεσιών σε κάθε ΑμεΑ, με σκοπό αφενός την κοινωνικοποίηση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών, αφετέρου την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των σκληρά δοκιμαζόμενων οικογενειών τους».

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος ευχαριστεί τον διευθυντή Σίμο Νικολιδάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.ΙΕΚ Ένωση που με την ομόφωνη απόφασή τους επέλεξαν και τίμησαν τον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet