Πολιτιστικές βραδιές στα «Μενάνδρεια 2018» από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου
Πολιτισμός

Πολιτιστικές βραδιές στα «Μενάνδρεια 2018» από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου

Η Νέα Ερυθραία, στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού «Μενάνδρεια 2018» που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς, φιλοξενεί στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 20:30 την Καλλιόπη Βέττα και τον Γιάννη Ιωάννου σε ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο μέσα από τα άφθαρτα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και άλλων σημαντικών συνθετών. Είσοδος ελεύθερη.

Το 8ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων, πιστό στο ραντεβού του με το κοινό της Κηφισιάς, υποδέχεται το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά τον Χρήστο Δάντη για μια μοναδική συναυλία με ποπ – ροκ ακούσματα. Είσοδος ελεύθερη.

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς έρχεται ο θεατρικός μονόλογος «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη. Η Βερόνικα Αργέντζη ερμηνεύει το εμβληματικό έργο του μεγάλου μας ποιητή. Είσοδος ελεύθερη.

Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς τα «Μενάνδρεια» φιλοξενούν τον μεγάλο Μανώλη Μητσιά. Ο γνωστός καλλιτέχνης με τη μοναδική χροιά και την τεράστια ιστορία στο λαϊκό τραγούδι έρχεται για μια βραδιά ανασκόπησης της διαδρομής του στο τραγούδι με συντροφιά τον ίδιο τον κόσμο. Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς ο Δήμος Κηφισιάς τιμά μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου σε παρουσίαση του Μάκη Δελαπόρτα. Ένα νοσταλγικό ταξίδι στον χρόνο και μεγάλα ονόματα στη σκηνή για μια βραδιά ανάμνησης, αλλά και διασκέδασης. Είσοδος ελεύθερη.

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς επιστρέφει στα «Μενάνδρεια» για μια βραδιά jazz, latin και ελληνικής μουσικής. Ο μαέστρος Φίλιππος Χίου και η 20μελής μπάντα υπόσχονται ένα όμορφο μουσικό οδοιπορικό. Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet