Ν. Υόρκη: Αιματηρή επίθεση σε βρεφονηπιακό σταθμό
Κόσμος

Ν. Υόρκη: Αιματηρή επίθεση σε βρεφονηπιακό σταθμό

Τρία βρέφη και δύο ενήλικες δέχθηκαν σήμερα επίθεση με μαχαίρι, σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό, στην πόλη της Νέας Υόρκης, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Η υπάλληλος που θεωρείται ύποπτη ότι διέπραξε την επίθεση έκοψε τις φλέβες της, στον αριστερό καρπό της. Βρίσκεται υπό κράτηση, σε σταθερή κατάσταση.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τα κίνητρά της.

Η 52χρονη μαχαίρωσε δύο κοριτσάκια κι ένα αγοράκι, ηλικίας τριών ημερών έως ενός μηνός, όπως επίσης έναν 31χρονο, που πιστεύεται ότι είναι ο πατέρας ενός εκ των παιδιών, και μία γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών, ανέφερε η αστυνομία.

Τα θύματα βρίσκονται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, επισήμανε η Χουανίτα Χολμς, από την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Ένα κουζινομάχαιρο γεμάτο με αίματα κι ένας μπαλτάς βρέθηκαν στο σημείο, σύμφωνα με τη Σοφία Μάσον, άλλη εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε σπίτι όπου στεγάζεται ο σταθμός στο Φλάσινγκ, μια συνοικία του Κουίνς με πληθυσμό κυρίως ασιατικής καταγωγής, περίπου στις 3:30 τοπική ώρα (10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας).

Ο βρεφονηπιακός σταθμός ειδικεύεται στην φροντίδα παιδιών κατά τη διάρκεια της νύχτας και εκεί κοιμόντουσαν εννέα παιδιά, όπως διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Οι δύο ενήλικες που τραυματίστηκαν διαμένουν στην οικία, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Τόμας Αντονέτι.

«Το πρόσωπο που ευθύνεται εργαζόταν εκεί, δεν διέμενε εκεί» είπε.

Πηγή: naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, Reuters, AFP

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet