Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Εγκαταλειμμένο το διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης/Μεταμόρφωσης
Αθλητισμός

Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Εγκαταλειμμένο το διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης/Μεταμόρφωσης

Την περασμένη Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 ο Α.Ο. Λυκόβρυσης πραγματοποίησε τον αγιασμό του για τη νέα αθλητική χρονιά που μόλις άρχισε. Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη  2020 παραβρέθηκε με πολλά στελέχη της στην εκδήλωση, «τιμώντας τον αρχαιότερο αθλητικό Σύλλογο της Λυκόβρυσης, που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει προσφέρει και συνεχίζει και σήμερα να προσφέρει πάρα πολλά στον τοπικό αθλητισμό», όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της.

Όπως τονίζεται σχετικώς, η παράταξη «έχει δείξει έμπρακτα το αμέριστο ενδιαφέρον της για τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες συμπαράστασης και ανάδειξης του έργου τους». Αναφέρεται δε, στις δύο εκδηλώσεις που πραγματοποίησε τιμώντας παλαίμαχους αθλητές και από τα δύο αθλητικά σωματεία της πόλης, για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου.

Επίσης, η παράταξη αναφέρεται και στις συναντήσεις στελεχών της με τους αθλητικούς συλλόγους για το φτιάξιμο του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Λυκόβρυσης, στις παρεμβάσεις της στην Περιφέρεια και τον Δήμο, στις έγγραφες παρεμβάσεις για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, που -όπως σημειώνει- δείχνουν το αμέριστο ενδιαφέρον μας.

Από την άλλη, τα στελέχη που παραβρέθηκαν στον αγιασμό του ΑΟΛ, στο διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης/Μεταμόρφωσης, δηλώνουν απογοητευμένα, καθώς -όπως αναφέρουν- «είδαμε ανάγλυφα την εικόνα εγκατάλειψης του γηπέδου, ενός χώρου που έχει γράψει επί δεκαετίες την αθλητική του ιστορία. Αξίζει κάτι πολύ καλύτερο το γήπεδο αυτό, που φιλοξενεί καθημερινά αθλητικούς συλλόγους με νέα παιδιά, που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους στους δύσκολους καιρούς μας να αθληθούν».

Τέλος, η παράταξη υπόσχεται να συνεχίσει να αγωνίζεται τόσο για τους αθλητικούς χώρους της πόλης όσο και για τους ίδιους τους αθλητές των συλλόγων της, «δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για έναν γόνιμο και ειλικρινή διάλογο μαζί τους, στην προσπάθειά της να βρίσκονται πάντα οι καλύτερες λύσεις στα αθλητικά προβλήματα που τους απασχολούν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet