«Παρούσα» στις δημοτικές εκλογές του 2019 η Δράση για μια Άλλη Πόλη – Βριλήσσια
Πολιτική

«Παρούσα» στις δημοτικές εκλογές του 2019 η Δράση για μια Άλλη Πόλη – Βριλήσσια

Το «παρών» στις αυτοδιοκητικές εκλογές του Μαΐου 2019 θα δώσει η δημοτική κίνηση Βριλησσίων Δράση για μια Άλλη Πόλη.

Το Συντονιστικό Όργανο της παράταξης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Φαίνεται πως μπήκαμε από νωρίς στην προεκλογική περίοδο. Ο παλαιοκομματισμός, μόνιμη μέθοδος του κάθε λογής συστημισμού, επιστρέφει. Και αρχικά, στοχοποιεί τη «Δράση», κάποιοι διακινούν τη φήμη ότι αυτή δεν θα «κατέβει» στις δημοτικές εκλογές. 

Τα ίδια έγιναν και το 2014. Γιατί πάντα η προσπάθεια είναι να καθαρίσει το τοπίο από τους ενοχλητικούς. Να υποβληθεί η σκέψη ότι ο αγώνας γίνεται ανάμεσα σε καθαρούς κομματικούς εκπροσώπους. Φωνές από την κοινότητα να μην υπάρξουν. Παρουσία πολιτών στις εκλογές δεν προβλέπεται. Διαλέξτε ανάμεσα στις όποιες εκδοχές του κομματισμού προσφέρονται.

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. 

Αυτονόητα η Δράση για μια Άλλη Πόλη θα συμμετάσχει στην εκλογική αναμέτρηση. Αυτονόητα, γιατί μόνον αυτή υπήρξε σταθερά παρούσα στην καθημερινότητα του προαστίου, στον τοπικό διάλογο, στις δημόσιες δραστηριότητες, ένας ζωντανός πόλος παρεμβάσεων, με θέσεις, με αλλεπάλληλες εκδηλώσεις, με συμμετοχή στον πολιτισμό, με τις εβδομαδιαίες προβολές του Cine – Δράση, επηρεάζοντας επί 12 χρόνια την πορεία όλων των μεγάλων ζητημάτων του προαστίου. 

Σήμερα όσο ποτέ, η Δράση νιώθει σε σύγκλιση με τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία αυτών που ανησυχούν για την τύχη της χώρας και του δήμου τους, όχι για τους κομματικούς συσχετισμούς. 

Αυτή η σύγκλιση, είναι το δικό μας στοίχημα για τις εκλογές. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet