Έτοιμος προς χρήση ο στίβος στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου
Αθλητισμός

Έτοιμος προς χρήση ο στίβος στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον στίβο του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου και από σήμερα, Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018, η αθλητική εγκατάσταση είναι ανοιχτή για όλους τους κατοίκους του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Πρόκειται, όπως επισημαίνει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, για «ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη, ένας νέος χώρος άθλησης για όλους τους πολίτες του Δήμου, με νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, αποδυτήρια και χώρους υγιεινής, αποστραγγιστικό δίκτυο, νέα περίφραξη και διευθέτηση του περιβάλλοντος χώρου».

Η μελέτη και η επίβλεψη τους υλοποίησης του έργου έγιναν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, υπό την εποπτεία του τ. αντιδημάρχου Τζίνας Αρβανίτη, και το έργο έρχεται να προστεθεί στο συνολικό έργο εκσυγχρονισμού του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου, το οποίο περιλαμβάνει την αναβάθμιση των γηπέδων τένις, των ανοικτών γηπέδων basket, των γηπέδων beach volley και την τοποθέτηση υπαίθριων οργάνων γυμναστικής.

Για την εύρυθμη λειτουργία τους αθλητικής εγκατάστασης και για την ασφάλεια των αθλουμένων, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, με ανακοίνωσή του, παρακαλεί τους πολίτες για την τήρηση των παρακάτω:

  • Επιτρέπεται η χρήση του στίβου για βάδισμα και τρέξιμο και όχι για άλλα αθλήματα (ποδόσφαιρο, ρίψεις, κ.λπ.).
  • Επιτρέπεται η είσοδος αθλουμένων για χρήση των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής.
  • Τήρηση του ωραρίου λειτουργίας, το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.
  • Απαγορεύεται η είσοδος κατοικίδιων ζώων συντροφιάς, με εξαίρεση σκύλους συνοδούς ατόμων με αναπηρία.
  • Απαγορεύεται η είσοδος και η χρήση ποδηλάτων, πατινιών, skateboards κ.λπ.

Τέλος, ο Δήμος καλεί τους πολίτες να διατηρούν όλους τους χώρους του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου καθαρούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet