Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Παρέμβαση Συλλόγου Πολυδρόσου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

0
245 Προβολές

Να εφαρμοστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Νέο Μαρούσι, το Πολύδροσο και τον Παράδεισο ζητεί εκ νέου από τον Δήμο Αμαρουσίου ο Σύλλογος Πολυδρόσου.

Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου σημειώνεται:

Η δέσμευση για «αύριο» στο Μαρούσι είναι απρόθεσμη!!!

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, κατά τη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου 2018, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κάββαλος σε απάντηση στο αίτημα των πρόεδρων των Δ.Σ. των Συλλόγων Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης Χαλανδρίου, Έφης Χαλάτση, Νέου Αμαρούσιου, Δημήτρη Σταμέλου και Πολυδρόσου, Παναγιώτη Πάντου, οι οποίοι εκπροσωπούν εκατοντάδες δημότες και κατοίκους της πολης, για την εφαρμογή των εγκεκριμένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Νέο Μαρούσι, Πολύδροσο και Παράδεισο (για την οδό Φραγκοκκλησιάς).

Δεσμεύτηκε, επικροτούντος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Βραχνού, ότι οι εργασίες νέας σήμανσης των πολύπαθων περιοχών θα ξεκινούσαν την επομένη ημέρα της συνεδρίασης, Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018!!!

Δικαιολόγησε τις καθυστερήσεις εφαρμογής από την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ (2335/B/ 20.06.2018) μέχρι την ημέρα αυτή, στη διαδικασία της προμήθειας των αναγκαίων υλικών για την υλοποίηση της μελέτης.   

Μέχρι και σήμερα καμία εργασία δεν πραγματοποιήθηκε στις περιοχές μας, ούτε είχαμε κάποια ενημέρωση για τις νέες καθυστερήσεις.

Αγαπητέ αντιδήμαρχε οι νέες καθυστερήσεις της εφαρμογής, οι επιπτώσεις στην οδική ασφάλεια και την ποιότητα της ζωής των κατοίκων πλέον σας βαρύνουν προσωπικά.

Τέλος όταν λέμε και δεσμευόμαστε για ενέργειες αύριο, πρέπει να το εννοούμε…!!!  

Είναι θέμα αξιοπιστίας της δημοτικής Αρχής που εκπροσωπείτε.

Παναγιώτης Α. Πάντος 
Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Πολυδρόσου

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up