Ψήφισμα για να τεθεί… ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ η “Χρυσή Αυγή”
Πολιτική

Ψήφισμα για να τεθεί… ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ η “Χρυσή Αυγή”

Ψήφισμα με το οποίο καταγγέλλεται  η εγκατάσταση γραφείων της “Χρυσής Αυγής” σε κεντρικό σημείο του Αμαρουσίου (Επεισόδια σε πορεία προς τα γραφεία της Χ.Α. στο Μαρούσι και  ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ: «Να κλείσουν τα γραφεία της Χ.Α. στο Μαρούσι») και καλούνται το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και οι πολίτες, να πιέσουν για την απομάκρυνσή τους, θα καταθέσει στη συνεδρίαση του Σώματος την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014 η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Πολυχρονιάδη. Ακολουθεί το ψήφισμα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου καταδικάζει και καταγγέλλει τις ενέργειες της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής», σύμφωνα με τις οποίες εγκαταστάθηκαν γραφεία της (έδρα της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της ομώνυμης οργάνωσης) επί της Λ. Κηφισίας 141 & Μαραθωνοδρόμου, στην καρδιά της πόλης του Αμαρουσίου.

Το φαινόμενο της ανάπτυξης του φασισμού και η μεγέθυνση του πολιτικού της εκφραστή της «Χρυσής Αυγής» είναι αποτέλεσμα των μνημονιακών – αντεργατικών – αντιλαϊκών πολιτικών που ακολουθούνται από τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων, κάτω από την καθοδήγηση της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.

Οι φασίστες της Χ.Α. αποτέλεσαν και αποτελούν το «μακρύ χέρι» του συστήματος, επιχειρώντας να αποπροσανατολίσουν τον λαό από τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν στην οικονομική και πολιτική κρίση που βιώνουμε, ρίχνοντας τις ευθύνες στους μετανάστες και χτυπώντας όλους όσους αντιστέκονται στη σύγχρονη καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Ήδη τα πρώτα «δείγματα» των αποτελεσμάτων της δράσης της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης στην πόλη του Αμαρουσίου τα βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής, όταν το απόγευμα της Παρασκευής 11 – 7 – 2014 επιστρατεύτηκαν τέσσερεις διμοιρίες ΜΑΤ, αλλά και άλλες δυνάμεις της αστυνομίας, για να «προστατεύσουν» τη λειτουργία των γραφείων της οργάνωσης απέναντι σε διαμαρτυρία αντιφασιστών, κάνοντας ακόμα και χρήση χημικών μέσα σε γειτονιές της πόλης του Αμαρουσίου.

Οι Μαρουσιώτες – τισσες δεν θα ανεχτούμε να γίνει η πόλη μας «ορμητήριο» επιθέσεων απέναντι σε μετανάστες, αγωνιστές του εργατικού κινήματος, αλλά και απλούς πολίτες, όπως έγινε και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας και της Ελλάδας! Στόχος των φασιστών της Χ.Α. είναι να τρομοκρατήσουν αυτούς που πλήττονται περισσότερο από την κρίση, την ανεργία και την εξαθλίωση, κάνοντας το Μαρούσι κέντρο φιλοξενίας της μαφίας. Δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί της Χ.Α. ευθύνονται για εγκληματικές επιθέσεις σε μετανάστες. Δεν ξεχνάμε ότι η “Χρυσή Αυγή” δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.

«Να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι».

Καλούμε όλες/όλους τις/τους δημοκρατικούς πολίτες του Αμαρουσίου να απομονώσουν τους φασίστες της Χ.Α. και να καταγγείλουν τη δράση τους, με στόχο να κλείσουν τα γραφεία που άνοιξαν στο Μαρούσι. Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», τα γραφεία της και η φασιστική της δράση είναι ανεπιθύμητοι στο Μαρούσι.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Απομονώνουμε την εγκληματική συμμορία της “Χρυσής Αυγής”.

Έξω οι φασίστες από το Μαρούσι και από κάθε πόλη – γειτονιά της Ελλάδας.

Καμία ανοχή σε  όσους ενισχύουν τους φασίστες, ηθικά και πολιτικά.

Για την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

Δ. Α. Πολυχρονιάδης, αιρετός & ανακλητός εκπρόσωπος στο Δ.Σ. Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet