Μια μοναδική συναυλία από τον Μανώλη Μητσιά στα «Μενάνδρεια»
Πολιτισμός

Μια μοναδική συναυλία από τον Μανώλη Μητσιά στα «Μενάνδρεια»

Μια μοναδική συναυλία παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 από τον μεγάλο ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά.

Σε ένα όμορφο φθινοπωρινό βράδυ ο γνωστός καλλιτέχνης για περισσότερες από δύο ώρες καθήλωσε με τη φωνή του το κοινό. Τραγούδια όπως «Αυτά τα χέρια», «Επειδή σ΄αγαπώ», «Λούζεται η αγάπη μου» κ.ά. συνεπήραν το κοινό που δεν έπαψε στιγμή να σιγοτραγουδά αυτές τις μεγάλες επιτυχίες. Ο Μανώλης Μητσιάς με την αναλλοίωτη στον χρόνο φωνή μάγεψε τους παρευρισκομένους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, που καλωσόρισε τον συμπολίτη του Μανώλη Μητσιά και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δ. Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρου, που του απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Ο μεγάλος καλλιτέχνης θα φιλοξενηθεί σε λίγες ημέρες στο Πανεπιστήμιο του Harvard στο πλαίσιο εκδηλώσεων της μεταφοράς του Αρχείου του Έλληνα ποιητή και στιχουργού Νίκου Γκάτσου στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, όπου με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι στην ιστορία και τον πολιτισμό της σύγχρονης Ελλάδας μέσα από τους στίχους του ποιητή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet