Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Γεωργία Λώλη
Πολιτική

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Γεωργία Λώλη

Στο δυναμικό της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη 2020 εντάσσεται, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης, η κ. Γεωργία Λώλη.

Η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης τον Παναγιώτη Ιωάννου, καλωσορίζει το νέο της μέλος επισημαίνοντας τα εξής:

Όταν πριν από 4 χρόνια ξεκινούσαμε την προσπάθειά μας, τρεις συμπολίτες, για να κάνουμε πράξη τους στόχους και τα οράματά μας, δεν φανταζόμασταν πως η μικρή αλλά πολύ εργατική παρέα μας θα μεγάλωνε τόσο πολύ με τόσους αξιόλογους συνανθρώπους μας. Είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό.

Εμείς πρώτοι στις 15 Ιουνίου δηλώσαμε ότι θα συμμετέχουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιωτη Ιωάννου. Πρώτοι εμείς ξεκινάμε να παρουσιάζουμε τους υποψηφίους συμβούλους, πρώτα από τη Λυκόβρυση.

Σήμερα είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να υποδεχθούμε στην ομάδα μας μία πολύ αξιόλογη συμπολίτισσά μας, τη Γεωργία Λώλη! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για πολλούς λόγους. Πρώτον είναι μια νέα κοπέλα από τη Λυκόβρυση, καταγόμενη από μία αξιόλογη οικογένεια εκπαιδευτικών γονέων, οι οποίοι έχουν προσφέρει από θέσεις ευθύνης πολλά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση της πόλης μας (ο πατέρας της, Λώλης Θωμάς, δάσκαλος, διατέλεσε διευθυντής στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης επί σειρά ετών και η μητέρα της, Κοσσυβάκη Βασιλική, είναι συνταξιούχος δασκάλα, με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή και στα ΑμεΑ). Δεύτερον έχει πολύ αξιόλογη μόρφωση, πανεπιστημιακή και όχι μόνο, εργαζόμενη ως αεροσυνοδός σε μεγάλη αεροπορική εταιρεία. Τρίτον και σπουδαιότερο, μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση τα πολυσχιδή καλλιτεχνικά της ενδιαφέροντα, τόσο στον χώρο της μουσικής όσο και στον χώρο γενικότερα του πολιτισμού, που αναμφισβήτητα θα τα ενεργοποιήσει στην παράταξή μας και θα προσφέρει με απλοχεριά και με τα προσόντα της τον καλύτερο εαυτό της στην πόλη μας.

Την καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, προσδοκώντας ότι με την παρουσία της στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου μας και στην παράταξή μας, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Λυκοβρυσης, θα έχει να προσφέρει πολλά για την πόλη μας που όλοι γνωρίζουν πια πως την αγαπούμε και εργαζόμαστε αδιάκοπα για αυτήν γιατί το αξίζει πραγματικά!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet