Συνεχίζονται τα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος σε Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Άγιο Στέφανο
Αυτοδιοίκηση

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος σε Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Άγιο Στέφανο

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος σε Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Άγιο Στέφανο. Όπως είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ, Κώστας Μανιάτης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές», και στον Βασίλη Αδαμόπουλο, τα προβλήματα σήμερα Παρασκευή, σε σύγκριση με τη χθεσινή ημέρα, είναι λιγότερα. Από το πρωί της Παρασκευής προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν στις εξής περιοχές: Μαρούσι, Αγία Παρασκευή και Άγιο Στέφανο.

«Δίνουμε μάχη με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες», υπογραμμίζει ο Κώστας Μανιάτης, τονίζοντας, για ακόμη μια φορά, τις ελλείψεις τεχνικού προσωπικού.

Οι διακοπές ρεύματος στα Βόρεια Προάστια προκαλούνται από δέντρα που πέφτουν πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται σε επιφυλακή για την αποκατάσταση των βλαβών.

Χθες διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στην Πεντέλη, τα Βριλήσσια, σε μεγάλο τμήμα της Παλλήνης, την Αγία Παρασκευή, το Λαγονήσι, τη Σαρωνίδα, τον Γέρακα, την Κάτω Κηφισιά, το Καπανδρίτι και τον Άγιο Στέφανο.

Πηγή: protothema.gr

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε περιοχές στα νότια της Αττικής (Σούνιο, Ανάβυσσος, Κερατέα) καθώς και στον Βαρνάβα, εντοπίζονται αυτήν την ώρα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Νωρίτερα, σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος στα Βόρεια Προάστια (Μαρούσι και Ηράκλειο), οι οποίες έχουν αποκατασταθεί. Οι διακοπές οφείλονται κυρίως στους δυνατούς ανέμους που έχουν σαν αποτέλεσμα την πτώση δέντρων στα καλώδια της ΔΕΗ, το σπάσιμο μονωτήρων από κλαδιά κ.λπ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet