Εύσημα Ν. Μπάμπαλου στους εργαζόμενους για τον τρόπο που λειτούργησαν στην κακοκαιρία
Κοινωνία

Εύσημα Ν. Μπάμπαλου στους εργαζόμενους για τον τρόπο που λειτούργησαν στην κακοκαιρία

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, για το προσωπικό του Δήμου αναφορικά με τον τρόπο που λειτούργησε κατά την πρόσφατη κακοκαιρία.

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, ο κ. Μπάμπαλος δηλώνει«τυχερός» που υπάρχουν στον Δήμο τόσο «άξιοι εργαζόμενοι» και τους ευχαριστεί θερμά που βοηθούν ώστε «να αλλάξει το Ηράκλειο».

Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη ανάρτηση ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής αναφέρει:

Νιώθω τυχερός που στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής έχουμε τόσο άξιους εργαζόμενους. Μπορεί το προσωπικό να είναι ελάχιστο, όμως ότι λείπει σε αριθμούς το αναπληρώνουν με την καρδιά και το μεράκι τους. Τις τελευταίες ημέρες είναι συνεχώς στις επάλξεις για να αντιμετωπίσουμε τις έκτακτες ανάγκες που δημιουργεί η κακοκαιρία. Με αυταπάρνηση, υπερβαίνοντας την τυπική αίσθηση του καθήκοντος. Για αυτό και η πόλη μας άντεξε, για αυτό και ήταν άμεση η επέμβαση του Δήμου όπου χρειάστηκε. Για αυτό και τους ευχαριστώ θερμά. Γιατί, ως αιχμή του δόρατος, μας βοήθησαν να αλλάξουμε το Ηράκλειο, να το κάνουμε καλύτερο. Να φτιάξουμε έναν Δήμο που εμπιστεύονται οι πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet