Γ. Πατούλης προς εργαζόμενους Σικιαριδείου: Δεσμεύομαι να πιέσω να δοθούν οριστικές λύσεις στα προβλήματά σας
Κοινωνία

Γ. Πατούλης προς εργαζόμενους Σικιαριδείου: Δεσμεύομαι να πιέσω να δοθούν οριστικές λύσεις στα προβλήματά σας

Κοντά στους εργαζόμενους, στους καταρτιζόμενους και στους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα, οι οποίοι για δεύτερη ημέρα πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, και άμεση λύση σε μία σειρά από χρόνια αιτήματα, βρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του, μαζί με άλλους εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συνομιλώντας με τους εργαζόμενους, ο κ. Πατούλης ζήτησε να ενημερωθεί επίσημα το Δημοτικό Συμβούλιο όσον αφορά στα αιτήματά τους και συγκεκριμένα παραδίδοντας στοιχεία για το σύνολο των εργαζομένων για τους οποίους εκκρεμεί η καταβολή των δεδουλευμένων. Την ίδια στιγμή δεσμεύτηκε ο ίδιος προσωπικά να μεταβεί στους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας προκειμένου να πιέσει για να δοθεί μία οριστική λύση στο σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Σικιαρίδειο, αλλά και όσον αφορά στη βιωσιμότητα της σημαντικής αυτής δομής ειδικής αγωγής.

«Θέλουμε να γνωρίζετε ότι η διοίκηση του Δήμου μας και αυτή τη φορά είναι στο πλευρό σας. Σταθερά όλα τα χρόνια έχουμε στηρίξει τα δίκαια αιτήματά σας και είναι γνωστό ότι έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια για να συνεχίζει αυτή η δομή να είναι σήμερα ανοικτή. Το ίδιο θα πράξουμε και αυτή τη φορά. Δεν υπάρχει πλέον θέση για άλλες παλινωδίες, καθυστερήσεις και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Επιτέλους πρέπει να δοθεί μία οριστική λύση στο ζήτημα της βιωσιμότητας της κρίσιμης αυτής προνοιακής δομής για τα παιδιά μας με νοητική υστέρηση», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Κοντά στους συγκεντρωμένους βρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Λευτέρης Μαγιάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet