Συνεχίζονται οι δράσεις εναλλακτικής διαχείρισης ανακύκλωσης στον Δήμο Αμαρουσίου
Ποιότητα Ζωής

Συνεχίζονται οι δράσεις εναλλακτικής διαχείρισης ανακύκλωσης στον Δήμο Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις εναλλακτικής διαχείρισης για ένα μεγάλο εύρος ανακυκλώσιμων προϊόντων, τα οποία, όπως επθισημαίνει, δεν αποτελούν ένα άχρηστο βάρος, αλλά, έναν πολύτιμο πόρο που μπορεί να δώσει πολλαπλά οφέλη.

Ο Δήμος, είναι, όπως επισημαίνει η δημοτική Αρχή, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στην προστασία του περιβάλλοντος και πρωτοπόρος στα θέματα ανακύκλωσης, και ως εκ τούτου προωθεί την ανακύκλωση προϊόντων όπως: μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και υπόδησης, ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές συσκευές, χαρτί και πλαστικά πώματα. Τα ανακυκλώσιμα υλικά συλλέγονται σε καθορισμένα σημεία και προωθούνται για ανακύκλωση από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, προσφέροντας ένα πιο καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, αλλά και κοινωνικά και οικονομικά ανταποδοτικά οφέλη για τους ασθενέστερους πολίτες του Δήμου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, προσκαλεί όλους τους πολίτες να εντάξουν στην καθημερινότητά τους την καλή συνήθεια της ανακύκλωσης και υπογραμμίζει ότι «η εναλλακτική διαχείριση και η προώθηση της ανακύκλωσης είναι υπόθεση όλων μας».

Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει εκδώσει «οδηγό» μέσα από τον οποίο οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τα ανακυκλώσιμα προϊόντα και τους χώρους συλλογής, ώστε, όπως τονίζει η δημοτική Αρχή, «όλοι να γίνουμε συμμέτοχοι στη μεγάλη προσπάθεια για την εναλλακτική διαχείριση των προϊόντων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet