Εγκαινιάζεται το 2ο ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Εγκαινιάζεται το 2ο ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου, δεύτερου Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) της πόλης πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στις 6 το απόγευμα στον χώρο του ΚΕΠ (Λεωφόρος Πλαπούτα 36). Στον έναν μήνα της λειτουργίας του, το νέο ΚΕΠ, που άνοιξε για να εξυπηρετήσει την περιοχή του Παλαιού Ηρακλείου, έχει υποδεχθεί, σύμφωνα με τον Δήμο, εκατοντάδες Ηρακλειώτες που ήδη το έχουν περιβάλει με την εμπιστοσύνη τους.

Νέο ΚΕΠ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Άμεσα και αποτελεσματικά, σε διασύνδεση με το κεντρικό σύστημα και τη βάση δεδομένων, το ΚΕΠ του Παλαιού Ηρακλείου εκτελεί όλες τις διεκπεραιώσεις υποθέσεων πολιτών, ακριβώς όπως και το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου στο δημαρχείο, με τη διαφορά ότι βρίσκεται δίπλα στο σπίτι των κατοίκων της περιοχής και στη διάθεση, κυρίως, εκείνων που δεν μπορούν εύκολα να μετακινηθούν προς το κέντρο της πόλης.

Το νέο ΚΕΠ λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00 με 14:30 (τηλέφωνο επικοινωνίας 210 2856050, email: [email protected]).

Για τις υπόλοιπες (μη εργάσιμες) ώρες και ημέρες το κεντρικό ΚΕΠ του δημαρχείου λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00 με 20:00 και το Σάββατο 8:00 με 14:00.

Πρόσκληση στα εγκαίνια του δεύτερου ΚΕΠ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet