Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΕΠ στο Παλαιό Ηράκλειο
Κοινωνία

Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΕΠ στο Παλαιό Ηράκλειο

Το καινούργιο ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «συστήθηκε» πλέον και επίσημα στους πολίτες την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018. Παρουσία δεκάδων Ηρακλειωτών ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και χοροστατούντος του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας και Ηρακλείου, Γαβριήλ, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του παραρτήματος του ΚΕΠ, που η διοίκηση του Δήμου δημιούργησε στην περιοχή του Παλαιού Ηρακλείου, προκειμένου, όπως επισημαίνει, να εξυπηρετήσει ακόμα περισσότερους πολίτες, υπηρετώντας την πολιτική της αποκέντρωσης των υπηρεσιών, την ίδρυση δομών κοντά στον κάτοικο.

«Και ήδη αυτό γίνεται πράξη, καθώς το νέο ΚΕΠ, έχοντας συμπληρώσει έναν μήνα λειτουργίας, έχει διεκπεραιώσει περί τις 1.000 υποθέσεις πολιτών που το εμπιστεύθηκαν με τα αιτήματά τους, δικαιώνοντας την απόφαση της δημοτικής Αρχής και πιστοποιώντας τη βούλησή της για αποτελεσματικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των Ηρακλειωτών» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Αυτό διαπίστωσε και στον χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων ο κ. Νίκος Μπάμπαλος, ο οποίος σημείωσε: «Ως δημοτική Αρχή αποδεικνύουμε ακόμα μια φορά ότι είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις και προοπτική. Λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας και προοπτική για τα εμβληματικά έργα που θα αλλάξουν μια και καλή το Ηράκλειο. Γιατί, η λειτουργία ενός Δήμου έχει ουσία όταν δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και αποκτά νόημα όταν εξυπηρετεί γρήγορα και αποτελεσματικά τους δημότες του».

Το νέο ΚΕΠ λειτουργεί σε χώρο επί της Λεωφ. Πλαπούτα αρ. 36 στο Παλαιό Ηράκλειο από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00 με 14:30 (τηλ. 210 2856050, e-mail [email protected]).

Για τις υπόλοιπες (μη εργάσιμες) ώρες και ημέρες οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται από το κεντρικό ΚΕΠ του δημαρχείου που λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 με 20:00 και το Σάββατο 8:00 με 14:00.

Βίντεο από τα εγκαίνια και το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet