Για τα προβλήματα του Α.Ο. Νέας Ιωνίας ενημερώθηκε η Δύναμη Προοπτικής
Αθλητισμός

Για τα προβλήματα του Α.Ο. Νέας Ιωνίας ενημερώθηκε η Δύναμη Προοπτικής

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δύναμη Προοπτικής, Δέσποινα Θωμαΐδου, συνοδευόμενη από στελέχη μπήκε στα αποδυτήρια της ιστορικής ομάδας του Α.Ο. Νέας Ιωνίας και συνομίλησε με τους παίκτες, τον προπονητή Χρήστο Τάσση και τους παράγοντες.

Η κ. Δέσποινα Θωμαΐδου παρέστη, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, μαζί με συνεργάτες της παράταξης στον αγιασμό του Α.Ο. Νέας Ιωνίας για τη φετινή αγωνιστική χρονιά όπου ευχήθηκαν καλή αγωνιστική σεζόν στους παίκτες και στους ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου της πόλης, που ξεκινά, όπως επισημαίνει η παράταξη, με μεγάλες προσδοκίες τη φετινή χρονιά.

Η κ. Δέσποινα Θωμαΐδο, αφού ευχαρίστησε τους παίκτες και τους παράγοντες για την υποδοχή κι ευχήθηκε οι στόχοι να επιτευχθούν, άκουσε στη συνέχεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Παραμένουν τα προβλήματα

Σύμφωνα με την παράταξη Δύναμη Προοπτικής τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος είναι τα ακόλουθα:

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα παραμένει το κρύο νερό στα ντουζ των αποδυτηρίων με τους παίκτες να μην μπορούν να πλυθούν μετά την προπόνηση ή τον αγώνα, και να κάνουν αναγκαστικά με κρύο νερό ενόσω η θερμοκρασία μειώνεται αισθητά. Γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο και από τις φιλοξενούμενες ομάδες που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση αυτή που επικρατεί στα αποδυτήρια της Νέας Ιωνίας.

Επίσης, τις διαμαρτυρίες των γονέων από τους μικρούς αθλητές του στίβου δέχονται συνεχώς στον Α.Ο. Νέας Ιωνίας διότι τα δυνατά σουτ εγκυμονούν για τους αθλητές που αθλούνται στον στίβο του γηπέδου. Σύσσωμοι στην ποδοσφαιρική ομάδα αιτούνται να παραχωρηθεί το διπλανό οικόπεδο του γηπέδου -που παραμένει ανεκμετάλλευτο- ως βοηθητικός χώρος για να μην δημιουργούνται προβλήματα στους αθλητές του στίβου. Εκτός αυτού, τέθηκαν θέματα υγιεινής, όσο και εκμετάλλευσης του δημοτικού σταδίου.

Οι παράγοντες του ιστορικού σωματείου διαμαρτυρήθηκαν, επίσης, στην κ. Δέσποινα Θωμαΐδου για το γεγονός ότι χρειάζονται μεγαλύτερη χρηματοδότηση από τον Δήμο Νέας Ιωνίας -τηρουμένων των αναλογιών- καθώς το επίπεδο και οι απαιτήσεις είναι υψηλές, με αποτέλεσμα να χρειάζονται οικονομική ενίσχυση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet