Πλήθος κόσμου στις τελευταίες εκδηλώσεις των «Μενανδρείων 2018»
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στις τελευταίες εκδηλώσεις των «Μενανδρείων 2018»

Δύο θεατρικές παραστάσεις περιελάμβανε για το τέλος το πρόγραμμα των «Μενανδρείων 2018», καθώς και τη συναυλία με τίτλο «Μουσική Παλέτα».

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 η θεατρική ομάδα του Δήμου Ιλίου παρουσίασε την παράσταση «Φουσκοθαλασσιές», χαρίζοντας άφθονο γέλιο και στιγμές συγκίνησης στους θεατές. Η προσπάθεια των ερασιτεχνών ηθοποιών απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου η θεατρική ομάδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς προσέφερε ακόμη μια παράσταση του έργου «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος» ενθουσιάζοντας για ακόμη μια φορά το κοινό που παραβρέθηκε. Ο θίασος της Κικής Αυγουστάτου, μετά τις επιτυχείς εμφανίσεις του καλοκαιριού, ανανέωσε το ραντεβού με τους θεατές για τον ερχόμενο χειμώνα. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρου.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου τη «Μουσική Παλέτα» από την ταλαντούχο υψίφωνο Κρίστυ Καθαρίου και τον εξαίρετο τενόρο Σταύρο Βόλκο. Ένα μουσικό ταξίδι μέσα από καντσονέτες, musicals και διαχρονικά τραγούδια, υπό την επιμέλεια του Γιώργου Κωνσταντινίδη, παρέσυρε το κοινό που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του δημαρχείου «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» και δεν έπαψε στιγμή να σιγοτραγουδά αγαπημένα κομμάτια.

Στη συναυλία παρευρέθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σίσσυ Παπασπύρου, η οποία προλόγισε την εκδήλωση, καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet