Την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας γιόρτασαν τα ΚΑΠΗ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας γιόρτασαν τα ΚΑΠΗ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 στον φιλόξενο χώρο του ΚΑΠΗ Πεύκης η εκδήλωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Παιδεία, Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννα Ασπραδάκη, η οποία σε χαιρετισμό της δήλωσε ότι: «Σήμερα ήρθαμε όλοι εδώ για να σας τιμήσουμε. Η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο και οι άνθρωποι είτε είναι στην πρώτη είτε στην ενδιάμεση είτε στην τρίτη ηλικία της ζωής τους, είναι πολύτιμοι. Για τα εγγόνια, για τα παιδιά, για τους οικείους σας είστε πολύτιμοι. Εσείς είστε η απόδειξη ότι με την υπομονή και την επιμονή μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το να μεγαλώνουμε είναι ένα προνόμιο που έχουν λίγοι, ας γιορτάσουμε σήμερα όλοι μαζί αυτό το προνόμιό σας.

»Για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, που έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ο δρόμος για μία καλή διαβίωση είναι μέσα από την ενεργή κοινωνικοποίηση, κάτι που τα μέλη των ΚΑΠΗ μας κάνουν πράξη. Η διοίκηση και τα μέλη του Νομικού Προσώπου στέκονται αρωγοί στις ανάγκες και τις επιθυμίες των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, προσφέροντας όλες εκείνες τις υπηρεσίες, που εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κοινότητα, στο οικείο περιβάλλον της οικογένειας και του φιλικού περίγυρου. Κύριο μέλημά μας είναι να είμαστε δίπλα τους 365 μέρες τον χρόνο και σ΄ αυτό έχουμε την απόλυτη συμπαράσταση και του δημάρχου μας Τάσου Μαυρίδη που στηρίζει με κάθε τρόπο το νομικό μας πρόσωπο και κατ΄ επέκταση εσάς… Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη διευθύντρια, την προϊσταμένη και όλο το προσωπικό που για μια ακόμη φορά έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης».

Η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Μαριάννα Μαμαλάκη, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά. Να ζούμε την κάθε μας στιγμή και να κανουμε πράγματα που μας ευχαριστούν. Οι ομάδες μας είναι γεμάτες από μέλη, οι εκδρομές είναι πάντα επιτυχημένες γιατί όλοι εσείς έχετε κατανοήσει τη σημαντικότητα της ζωής. Παραμερίζουμε κάθε τι αρνητικό και προχωρούμε μαζί ενωμένοι. Οποιοδήποτε πρόβλημα ή προβληματισμός σας απασχολεί είμαστε στην διάθεση σας».

Παρόντες στη γιορτή ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Παναγιώτης Πανταζής, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Κώστας Νικολιδάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και Δημήτρης Κωνστάντος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet