Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στηρίζει τη νεοσύσταση ΠανΤρικαλινή Ένωση
Κοινωνία

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στηρίζει τη νεοσύσταση ΠανΤρικαλινή Ένωση

Με την ιδρυτική επιτροπή της υπό σύσταση ΠανΤρικαλινής Ένωσης Αττικής συναντήθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας του Δήμου και του νέου εθνικοτοπικού συλλόγου. Πόσο μάλλον όταν η έδρα της ΠανΤρικαλινής Ένωσης θα βρίσκεται στο Ηράκλειο Αττικής, καθώς πολλά από τα ιδρυτικά της μέλη είναι Ηρακλειώτες.

Όπως εξήγησαν στον δήμαρχο οι αντιπρόσωποι της επιτροπής Βαρβάρα Τζιατζιά, Φωτεινή Μπλέτσα και Γιάννης Πέτσας, στόχος είναι η ΠανΤρικαλινή Ένωση να έχει σχηματιστεί και να λειτουργεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για ένα σύλλογο (καταστατικό, διοικητικό συμβούλιο κτλ) έως το τέλος του έτους.

Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Μπάμπαλος δεσμεύθηκε ότι ο Δήμος θα είναι στο πλευρό των Τρικαλινών για να στηρίξει τόσο τα πρώτα βήματα της Ένωσης, όσο, και στην πορεία, τις δράσης τους, ισότιμα και ισάξια όπως πράττει με όλους τους συλλόγους – εθνικοτοπικούς, αθλητικούς, πολιτιστικούς – που έχουν την έδρα τους στο Ηράκλειο.

«Είμαστε μια δημοτική αρχή που θέλει να βλέπει τους δημότες της ενεργούς, να τους δίνει κίνητρα για να συμμετέχουν σε πολιτιστικές, κοινωνικές δράσεις, να διατηρούν την παράδοση της χώρας μας. Γι’ αυτό και μας γεμίζει χαρά κάθε φορά που γεννιέται μια ανάλογη προσπάθεια όπως αυτή της ΠανΤρικαλινής Ένωσης. Γι’ αυτό και, ως Δήμος, έχουμε πάρει την απόφαση να στηρίζουμε την δραστηριότητα όλων των συλλόγων της πόλης που έχουν ως στόχο των προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, επαναφέροντας στη θητεία μας το μέτρο της χρηματοδότησης των δράσεών τους. Το ίδιο θα κάνουμε και με τους Τρικαλινούς, στους οποίους εύχομαι κάθε επιτυχία. Θα είμαστε δίπλα τους», σχολίασε ο δήμαρχος, μετά τη συνάντηση.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον νεοσύστατο σύλλογο στη σελίδα ΠανΤρικαλινή Ένωση στο facebook.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet