Ανανεώνουν το ραντεβού τους με τον Πολιτισμό τα «Μενάνδρεια»
Πολιτισμός

Ανανεώνουν το ραντεβού τους με τον Πολιτισμό τα «Μενάνδρεια»

Τα «Μενάνδρεια» 2018, ο πολιτιστικός θεσμός του Δήμου Κηφισιάς, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και ανανέωσαν το πολιτιστικό ραντεβού με το κοινό για τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Πλήθος μουσικών και θεατρικών παραστάσεων παρουσιάστηκαν από τις 24 Αυγούστου έως και τις 6 Οκτωβρίου 2018 στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κηφισιάς, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης. Αξιοσημείωτη ήταν η προσέλευση του κοινού σε όλες τις εκδηλώσεις, δείγμα ότι τα «Μενάνδρεια» αποτελούν τον μεγαλύτερο πολιτιστικό θεσμό της πόλης.

Ξεχωριστές βραδιές ήταν οι δύο μεγάλες συναυλίες στο Ζηρίνειο Στάδιο από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και την Ελευθερία Αρβανιτάκη αντίστοιχα, η βραδιά με τον Μανώλη Μητσιά, αλλά και τους θρυλικούς CHARMS στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, όπως και η συναυλία του Χρήστου Δάντη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων.

Τα φετινά «Μενάνδρεια» εκτός από τον πολιτιστικό τους σκοπό εκπλήρωσαν και τον φιλανθρωπικό, καθώς, σύμφωνα με τον Δήμο Κηφισιάς, περισσότερα από 10.000 ευρώ θα αποδοθούν στους πυρόπληκτους από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, ποσό που συγκεντρώθηκε από τις εκδηλώσεις που είχαν εισιτήριο.

Με σχετική ανακοίνωση, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, Σίσσυ Παπασπύρου, ευχαριστεί το προσωπικό για την άρτια διοργάνωση, όσους παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις, αλλά και τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν και προσκαλεί τους δημότες σε έναν όμορφο πολιτιστικό χειμώνα μέσα από τις διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet