«Έφυγε» από τη ζωή στα 38 του χρόνια ο προπονητής του Προμηθέα Χαλανδρίου Μάικ Ευαγγελίτσης
Αθλητισμός

«Έφυγε» από τη ζωή στα 38 του χρόνια ο προπονητής του Προμηθέα Χαλανδρίου Μάικ Ευαγγελίτσης

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 38χρονος μπασκετμπολίστας Μάικ Ευαγγελίτσης, προπονητής του Συλλόγου Προμηθέας Χαλανδρίου.

Ο Μίχαλ Μάρεκ, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, ενώ είχε δώσει «μάχη» και με τον καρκίνο.

Είχε παίξει σε Πανελλήνιο, Ψυχικό, Νίκη Αμαρουσίου, Χαλάνδρι, Σπόρτιγκ, Άλιμο, Ξάνθη, Ίκαρο Καλλιθέας, Χαλάνδρι και Έσπερο.

Ο Προμηθέας Χαλανδρίου αποχαιρέτησε τον αγαπημένο προπονητή του με το ακόλουθο μήνυμα του προέδρου του Συλλόγου, Χρήστου Ανδριά, στο facebook:

Ανάρτηση του Χρ. Ανδριά στο facebook για τον θάνατο του Μάικ Ευαγγελίτση

Δυστυχώς έλαχε σε έμενα ο κλήρος ΑΔΕΡΦΕ μου να σε αποχαιρετήσω εκ μέρους του Προμηθέα μας! Ήταν τιμή μου που σε γνώρισα. Όλοι έβλεπαν το επιβλητικό παρουσιαστικό σου, αλλά λίγοι εγνώριζαν πόσο μεγάλη ψυχή είχες! Ήταν τόσο μεγάλη και τόσο παιδική η ψυχή σου που χθες κιόλας έπαιζες με τον μικρό μου γιο ξιφομαχίες στη γνωστή για τα μέλη του Προμηθέα αλάνα!

Συζητούσαμε για τον αγώνα με τον Κούρο Αναβύσσου και μου είπες χαριτολογώντας: θα βάλω εσένα πρόεδρε! Δεν γνώρισα στη ζωή μου άνθρωπο που να τρέφει τόσο μεγάλη αγάπη για την πορτοκαλί θεά όσο εσύ! Αυτή την αγάπη και το μικρόβιο μετέδωσες και σε έμενα και πορευτήκαμε μαζί το τελευταίο διάστημα! Αυτή την αγάπη μετέδωσες και στα παιδιά των Ακαδημιών, που σε λάτρευαν και σε θεωρούσαν δεύτερο πάτερα τους! Ελάχιστους ανθρώπους ήξερα με τις δίκες σου ευαισθησίες!

Λίγοι άνθρωποι θα έκαναν δεξί τους χέρι έναν άνθρωπο με ειδικές ικανότητες και εσύ ήσουν ΕΝΑΣ από αυτούς! ΑΔΕΡΦΕ μου Μάικ: Αρνούμαι να το δεχθώ! Σήκω πάνω παλικάρι μου! Να πάμε στην Επίδαυρο για διακοπές, να μιλήσουμε για μπάσκετ, για τα παιδιά που λάτρευες! Δεν μπορώ να δεχθώ ότι σε άφησα χθες στις 20.00 και μετά από τέσσερις ώρες μου είπαν ότι «έφυγες»!

Μου έγραφες σε μηνύματα ότι με αγαπάς σαν αδερφό σου και εγώ έχω τύψεις γιατί δεν θυμάμαι ποτέ σου είπα για τελευταία φόρα: ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, νομίζω ήταν στην Επίδαυρο στις κοινές μας διακοπές! Σε περιμένουμε όλοι φίλε μου να έρθεις στην προπόνηση: ο Κώστας ο Αντωνόπουλος, τα παιδιά της αντρικής ομάδας, ο Φωτιάδης, τα παιδιά των Ακαδημιών που λάτρευες και σε λάτρευαν, οι γονείς των παιδιών που σε τιμούσαν καθημερινά επειδή αναγνώριζαν το έργο σου! Καλό παράδεισο αδερφέ μου! Σου υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να μην σε ξεχάσει κανείς, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το έργο σου, αλλά θα είμαστε μισοί πλέον! Σου υπόσχομαι ότι δεν θα αφήσω από τα μάτια μου τον Γιάννη μας! Κάθε παιχνίδι μας πλέον θα είναι αφιερωμένο σε εσένα και θα είσαι μαζί μας εκεί στον πάγκο και θα έχεις τη θέση που σου αρμόζει! Καλό Παράδεισο Αδερφέ μου!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet