«FlashMob» από τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη
Αυτοδιοίκηση

«FlashMob» από τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

«100 άτομα, ένας πεζόδρομος, 4 λεπτά αρκούν για να αιχμαλωτίσουν τα βλέμματα των περαστικών τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί». Μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη θα συγκεντρωθούν στη διασταύρωση των οδών 7ης Μαρτίου ‘44 και Ηλιουπόλεως για να δώσουν το δικό τους μήνυμα δύναμης και αγάπης για τη ζωή. Το στιγμιαίο δρώμενό τους «Flashmob» θα επαναληφθεί την ίδια μέρα στις 11.30 το πρωί στον πεζόδρομο του Εμπορικού Κέντρου της οδού Φλέμινγκ (Jumbo-Leroy), στον Άγιο Ι. Ρέντη.

Η αφίσα της ξεχωριστής εκδήλωσης στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου έχουν προσαρμόσει το «flashmob» στις δικές τους ανάγκες για έκφραση και δημιουργία. Οι συμμετέχοντες, μετά από πρόβες μηνών, είναι έτοιμοι να ξυπνήσουν μνήμες χρησιμοποιώντας την τέχνη της χοροκίνησης.

Τι είναι το «flash mob»; Μια ξαφνική συγκέντρωση σε ένα προκαθορισμένο σημείο και η διάλυσή της λίγο αργότερα, με τον ίδιο ξαφνικό τρόπο. Το πρώτο «flash mob» πραγματοποιήθηκε το 2003. Πρόκειται για ένα παιχνιδιάρικο κοινωνικό πείραμα που ενθαρρύνει τον αυθορμητισμό και τις μεγάλες ομάδες. Οι συμμετέχοντες καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους απλώς για να δείξουν ότι μπορούν να συγκινήσουν και να ξαφνιάσουν ευχάριστα τους περαστικούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet