Συνάντηση επικεφαλής Πολιτείας Πολιτών με το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Συνάντηση επικεφαλής Πολιτείας Πολιτών με το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Μεταμόρφωσης

Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Μεταμόρφωσης είχε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 ο  επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Πολιτεία Πολιτών και δημοτικός σύμβουλος, Σάββας Νάνος.

Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, οι εργαζόμενοι του μετέφεραν το σύνολο των προβλημάτων τους και των προτάσεών τους, ζητώντας στήριξη, τόσο στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, όσο και εκτός αυτής, στα θεσμικά όργανα.

Ο κ. Σάββας Νάνος, από την πλευρά του, δήλωσε ότι θα στηρίξει τα δίκαια αιτήματά τους σε όλα τα όργανα και παράλληλα τους κάλεσε να έχουν αρμονική και δημιουργική συνεργασία τόσο με τα αιρετά όργανα διοίκησης του Δήμου όσο και με τους δημότες. Επισήμανε, επίσης, ότι «αυτό αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση ώστε ο Δήμος Μεταμόρφωσης να προχωρήσει θετικά στον ρόλο που έχει επωμιστεί από την Πολιτεία, δηλαδή να επιτευχθεί η παραγωγή του μέγιστου έργου, προς όφελος όλων».

Παράλληλα, τονίστηκε, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της παράταξης, και από τις δύο πλευρές ότι ήταν μια αναγκαία και γόνιμη συζήτηση, καθώς πέρα από την ανάδειξη των προβλημάτων, δόθηκε η ευκαιρία στην Πολιτεία Πολιτών να εκφράσει τις θέσεις της και το σχέδιο της στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Μεταμόρφωσης για το μέλλον του Δήμου.

Η παράταξη επισημαίνει σχετικά: «Η Πολιτεία Πολιτών, έχοντας πάντα υπεύθυνη στάση, επιδιώκει τον διάλογο και τη στήριξη όλων των ομάδων εργαζομένων και πολιτών, με την προϋπόθεση αυτό να γίνεται προς όφελος της πόλης μας. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεχιστεί ο διάλογος και με άλλες παραγωγικές ομάδες της Μεταμόρφωσης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet