Καβάλα: Τραγωδία στην άσφαλτο με έντεκα απανθρακωμένους μετανάστες
Κοινωνία

Καβάλα: Τραγωδία στην άσφαλτο με έντεκα απανθρακωμένους μετανάστες

Τραγικό θάνατο βρήκαν σήμερα τα ξημερώματα έντεκα παράτυποι μετανάστες, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε πάνω σε διερχόμενο φορτηγό, στη συνέχεια πήρε φωτιά και όλοι οι επιβαίνοντες κάηκαν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το όχημα εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπών, ενώ προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα αστυνομικών για έλεγχο.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις πέντε ο πρωί, στον επαρχιακό δρόμο Καβάλας – παραλίας Οφρυνίου στο ύψος της περιοχής Σαρακήνα όταν το αυτοκίνητο-βαν στο οποίο επέβαιναν, ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τυλιχθούν στις φλόγες και τα δυο οχήματα. Οι έντεκα επιβαίνοντες του βαν δεν μπόρεσαν να το εγκαταλείψουν με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να καούν ζωντανοί, αντίθετα ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του τμήματος Τροχαίας Καβάλας ο οδηγός του βαν εξαιτίας της μεγάλης  ταχύτητας που ανέπτυξε, προφανώς, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω στο φορτηγό.

Οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητα των αλλοδαπών και απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση και συγκέντρωση γενετικού υλικού (DNA).

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο:

Σήμερα (13-10-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 138ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προσέκρουσε μετωπικά με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ανέσυραν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο νεκρούς και τους έντεκα επιβαίνοντες, ενώ ο οδηγός του φορτηγού (39χρονος ημεδαπός) απεγκλωβίστηκε από το όχημα ελαφρά τραυματισμένος.

Οι θανόντες και ο τραυματίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο 39χρονος αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπών, ενώ προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα συνεργείου αστυνομικών ελέγχων για έλεγχο.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet