Θ. Νούσης: Ο κόσμος να δώσει «βροντερό παρών» στον πρώτο αγώνα του Πανερυθραϊκού στο «σπίτι» του
Αθλητισμός

Θ. Νούσης: Ο κόσμος να δώσει «βροντερό παρών» στον πρώτο αγώνα του Πανερυθραϊκού στο «σπίτι» του

Η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος του Πανερυθραϊκού  για την περίοδο 2018-2019 βρίσκεται προ των πυλών, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να φιλοξενεί αύριο (14/10, 17:00), στο κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», τον Πρωτέα Βούλας, για την 2η αγωνιστική, στη «σκιά» του άδικου και τόσο πρόωρου χαμού του αείμνηστου Μάικ Ευαγγελίτση.

Στη μνήμη του αξέχαστου Μάικ, ο οποίος είχε τιμήσει τη φανέλα του Πανερυθραϊκού, στο τμήμα Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού Α.Σ., ο Σύλλογος αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης, ενώ η ομάδα του Πανερυθραϊκού θα αγωνιστεί με πένθος στις φανέλες των παικτών της.

Ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Χουχουλή, Θάνος Νούσης, παραχωρώντας δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Πανερυθραϊκού, για την πρώτη φετινή αναμέτρηση της ομάδας, στο «σπίτι» της, τόνισε ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ο εγωισμός των παικτών, αλλά και τη σημασία της παρουσίας του κόσμου…

«Η πρεμιέρα μας στο πρωτάθλημα δεν ήταν θετική από κάθε άποψη και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να… θυμώσουμε και να ενεργοποιηθεί ο εγωισμός μας και να ξεπερνάμε τον εαυτό μας σε κάθε φάση. Το αυριανό ματς δεν θα είναι εύκολο και κρύβει πολλές παγίδες και δυσκολίες. Γι’ αυτό και οφείλουμε να αφυπνιστούμε άμεσα, να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και σωστή διαχείριση στις αποφάσεις μας, σε κάθε στιγμή του αγώνα, κάτι που δεν είχαμε στην Πεντέλη. Οι αυριανοί μας αντίπαλοι έδειξαν και στην πρεμιέρα ότι πρόκειται για πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, που έχει κρατήσει τους παίκτες οι οποίοι πέρσι έκαναν τη διαφορά και θα πρέπει να τους ανακόψουμε τη δημιουργία, ώστε να μην καταφέρουν να κάνουν το παιχνίδι τους.

»Παρ’ όλα αυτά, μαζί με τον κόσμο μας είναι… αλλιώς! Ο κόσμος μας, χωρίς αμφιβολία, κάνει τη διαφορά και περιμένουμε αύριο ΟΛΟΥΣ τους πιστούς μας φιλάθλους να γεμίσουν κάθε γωνιά του “Στέλιος Καλαϊτζής”! Διότι, όταν είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και η Οικογένεια του Πανερυθραϊκού είναι μία “γροθιά” δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα!

»Πέραν της αυριανής αναμέτρησης, βέβαια, καλούμε τον κόσμο μας να δώσει βροντερό “παρών” και για να τιμήσει τη μνήμη του Μάικ Ευαγγελίτση, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Πανερυθραϊκό, αγαπούσε πολύ τα παιδιά και το άθλημα και είχε πάντοτε θετική ενέργεια, παρά τα τόσα θέματα υγείας που αντιμετώπισε στη ζωή του… Γεμίστε το “Στέλιος Καλαϊτζής” και ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΪΚ, λοιπόν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet