Η Ευαγγελία Μπουσίου αποχωρεί από την παράταξη του δημάρχου Πεντέλης και εξαπολύει «μύδρους» εναντίον της
Πολιτική

Η Ευαγγελία Μπουσίου αποχωρεί από την παράταξη του δημάρχου Πεντέλης και εξαπολύει «μύδρους» εναντίον της

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς την παράταξη με την οποία πολιτευόταν μέχρι χθες (Δημοτική Συμμαχία, υπό τον δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου), η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Μπουσίου διαχωρίζει τη θέση της και ανεξαρτητοποιείται, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι θα συνεχιστεί να αγωνίζεται για την πόλη της.

Η κ. Μπουσίου, με τη δήλωση ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης στην οποία προχώρησε, κάνει λόγο για μια «διοίκηση, εγκλωβισμένη στη μονοπρόσωπη χάραξη πολιτικής και αποφάσεων, βουβή και ανίκανη να αντιδράσει, σε απόσταση από τους δημότες της και σχεδόν απούσα από τα σημαντικά, αλλά και καθημερινά θέματα του Δήμου μας, χωρίς όραμα και προοπτικές που συνάδουν με το πνεύμα των καιρών μας, καταδικασμένη σε μια διαχειριστική λογική, χαμηλών μάλιστα προσδοκιών και αποτελεσμάτων, αχάριστη προς τους συνεργάτες και εχθρική προς τους εργαζόμενους, γεμάτη αντιθέσεις και εντάσεις, που ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ και το μόνο που έχει να δώσει στο μέλλον είναι αναπαραγωγή των κακών πεπραγμένων της».

Ακολουθεί η δήλωση της κ. Μπουσίου:

Σήμερα και με την παρούσα επιστολή ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου δηλώνω την αποχώρησή μου από τον συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» και την ανεξαρτητοποίησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Για 24 συνεχή έτη, σε έξι εκλογικές αναμετρήσεις, οι δημότες της πόλης μας με στήριξαν ανελλιπώς και με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπώ στη διαχείριση – πρόοδο των θεμάτων του Δήμου μας.

Η πολυετής λοιπόν αυτοδιοικητική μου πορεία, οι λόγοι που με ενέπνευσαν από την αρχή για την ενασχόλησή μου με τον Δήμο μας, οι αρχές που πάντα χαρακτήριζαν τον τρόπο δράσης μου και πάνω από όλα η τεράστια ευθύνη μου προς τους δημότες, καθιστούν υποχρεωτικό να δηλώσω σε εσάς, αλλά και στην κοινωνία, ότι οι λόγοι που με οδήγησαν στην πολιτική σύμπραξη με τον συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» και τον νυν δήμαρχο, κ. Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, έπαψαν να συντρέχουν.

Η παρούσα διοίκηση, εγκλωβισμένη στη μονοπρόσωπη χάραξη πολιτικής και αποφάσεων, βουβή και ανίκανη να αντιδράσει, σε απόσταση από τους δημότες της και σχεδόν απούσα από τα σημαντικά, αλλά και καθημερινά θέματα του Δήμου μας, χωρίς όραμα και προοπτικές που συνάδουν με το πνεύμα των καιρών μας, καταδικασμένη σε μια διαχειριστική λογική, χαμηλών μάλιστα προσδοκιών και αποτελεσμάτων, αχάριστη προς τους συνεργάτες και εχθρική προς τους εργαζόμενους, γεμάτη αντιθέσεις και εντάσεις, ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ και το μόνο που έχει να δώσει στο μέλλον είναι αναπαραγωγή των κακών πεπραγμένων της.

Αισθάνομαι λοιπόν επιβεβλημένο να ΔΙΑΧΩΡΙΣΩ τη θέση μου από παρόμοιες πρακτικές και να ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ, για την πόλη που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας, ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, διεκδικώντας και ευελπιστώντας στη ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet