Προσφορά αγάπης από τον Σύνδεσμο Κρητών Ηρακλείου Αττικής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κοινωνία

Προσφορά αγάπης από τον Σύνδεσμο Κρητών Ηρακλείου Αττικής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Σεβαστή ποσότητα παραδοσιακών τροφίμων δώρισαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ο Σύνδεσμος Κρητών της πόλης και οι παραγωγοί που μετείχαν στην έκθεση κρητικών προϊόντων, η οποία φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της τελευταίας Γιορτής Τσικουδιάς.

Λάδι, τυρί και μέλι από τις εκλεκτές παραγωγές που διατίθεντο κατά τις ημέρες της έκθεσης στο κοινό, χαρίστηκαν με τη λήξη της γιορτής στο δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, προκειμένου να μοιραστούν στις οικογένειες που υποστηρίζονται από τον Δήμο, με την ευκαιρία της επόμενης διανομής προϊόντων στους δικαιούχους της δομής, στις 22 Οκτωβρίου.

«Είμαστε υπερήφανοι για τους συλλόγους της πόλης μας, οι οποίοι, εκτός από σπουδαία πολιτιστική δράση, αποδεικνύονται πρωτοπόροι και στην αλληλεγγύη. Νιώθουμε ικανοποίηση που έχουμε καταφέρει να ενώσουμε δυνάμεις μαζί τους, που τους έχουμε δείξει και εμείς ως δημοτική αρχή ότι υπάρχει πλέον Δήμος που μπορεί κάποιος να συμπράξει μαζί του και έτσι από κοινού να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο το Ηράκλειο και τους ανθρώπους του. Ευχαριστώ θερμά τον Σύνδεσμο Κρητών, αλλά και όλους τους συλλόγους της πόλης», δήλωσε σχετικά με την προσφορά ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet