Δήμος Χαλανδρίου: Ενημέρωση για απαλλαγή από τέλη για μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα
Κοινωνία

Δήμος Χαλανδρίου: Ενημέρωση για απαλλαγή από τέλη για μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα

Η Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει, με ανακοίνωσή της, ότι σύμφωνα με το άρθρο 222§2 του Ν.4555/18, ισχύουν τα κατωτέρω꞉

«Οφειλές από τέλη καθαριότητας και φωτισμού, που αντιστοιχούν σε χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος, κατά το οποίο είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση ενός ακινήτου, σύμφωνα με βεβαίωση του αρμόδιου διαχειριστή δικτύου και αυτό δεν χρησιμοποιούταν, σύμφωνα με υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ή του νόμιμου εκπροσώπου του, διαγράφονται ή παραλείπεται η βεβαίωσή τους. Εφόσον η ανωτέρω υπεύθυνη δήλωση δεν έχει υποβληθεί μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος, υποβάλλεται μέσα σε έξι (6) μήνες από αυτήν. Ποσά που έχουν καταβληθεί δεν αναζητούνται».

Ως εκ τούτου, ο Δήμος καλεί τους ιδιοκτήτες μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, τα οποία ανήκουν στα διοικητικά όρια του Δήμου Χαλανδρίου, όπως προσέλθουν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2019, στο δημοτικό κατάστημα (Αγίου Γεωργίου 30 & Αριστείδου) και συγκεκριμένα στο Τμήμα Εσόδων (1ος όροφος) και ημέρες Δευτέρα έως Πέμπτη (ώρες 8:00 -14:00), προκειμένου να καταθέσουν σχετική αίτηση με συνημμένα τα ακόλουθα:

  • τη βεβαίωση διακοπής ηλεκτροδότησης από τον αρμόδιο διαχειριστή δικτύου,
  • την Υπεύθυνη Δήλωση περί μη χρήσης του ακινήτου, το έντυπο της οποίας σας παρέχει η υπηρεσία μας.

Πληροφορίες στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2023855, 857 (Τμήμα Εσόδων).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet