1.000 δρομείς έτρεξαν στους δρόμους του Χαλανδρίου
Αθλητισμός

1.000 δρομείς έτρεξαν στους δρόμους του Χαλανδρίου

Διεξήχθη την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 με επιτυχία ο 7ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, με τη συμμετοχή συνολικά 1.000 δρομέων στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και στον αγώνα των 1.000 μέτρων για παιδιά. Η κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου γέμισε με αθλητές, όλων των ηλικιών, ερασιτέχνες και μη, που έδωσαν ζωή στους δρόμους της πόλης και δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα. Σε αυτό συνέβαλε και η συμμετοχή των δρομέων από το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ – ΔΙΑΒΑΣΗ, δίνοντας ένα ξεχωριστό νόημα στον αγώνα για τη ζωή.

Τον αγώνα έκλεισαν οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν στο αγώνισμα των 1.000 μέτρων.

Tα μετάλλια και τα κύπελλα στους νικητές/τριες απένειμαν: ο δήμαρχος Συμεών (Σίμος) Ρούσσος, ο εντεταλμένος σύμβουλος για τον Αθλητισμό, Κώστας Τσίγκος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Σέργιος Γκάκας, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Ευθύμιος Κουράσης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευγενία Κατούφα και Νίκος Πανταζής.

Τον αγώνα πλαισίωσαν η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου, οι εθελοντές και όλοι οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης, Παιδείας και  Αθλητισμού.

Για άλλη μια χρονιά, στην άψογη διοργάνωση συνέβαλαν η Τροχαία της Αγίας Παρασκευής και Κηφισιάς, το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, η Δημοτική Αστυνομία Χαλανδρίου, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος και οι εθελόντριες, νοσηλεύτριες του Ερυθρού Σταυρού.

Τέλος, τον αγώνα στήριξαν με την ευγενική χορηγία τους, οι εταιρείες:

  • Όμιλος «Υγεία»
  • «Heaven of Brands» κατάστημα Χαλανδρίου
  • «Hondos Center» κατάστημα Χαλανδρίου
  • «Πράξις Υγείας» Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο
  • «PhysiolysiS» Κέντρο Φυσιοθεραπείας
  • «Dole»,

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί και συγχαίρει για τη συμμετοχή τους όλους τους δρομείς και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για του χρόνου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για κάθε κατηγορία:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet