Στρ. Σαραούδας: Στα όριά του ο δημοτικός στόλος της Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Στρ. Σαραούδας: Στα όριά του ο δημοτικός στόλος της Μεταμόρφωσης

Για «σοβαρό κίνδυνο» αναφορικά με τα οχήματα του Δήμου Μεταμόρφωσης κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση, υποψήφιος δήμαρχος Στράτος Σαραούδας.

«Στα όριά του» είναι ο δημοτικός στόλος της Μεταμόρφωσης, όπως επισημαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση της παράταξης:

Τον σοβαρό κίνδυνο με τα οχήματα του Δήμου αποκάλυψε ο υποψήφιος δήμαρχος Στράτος Σαραούδας
Στα όριά του ο δημοτικός στόλος της Μεταμόρφωσης

Ένα πραγματικά πολύ σοβαρό θέμα έθιξε στην παρέμβασή του στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ο υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας. Πρόκειται για τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν με τα οχήματα του Δήμου και ειδικά στην υπηρεσία Καθαριότητας.

Ο Στράτος Σαραούδας ενημέρωσε ότι υπάρχουν εργαζόμενοι που αρνούνται να οδηγήσουν οχήματα του Δήμου γιατί είναι ακατάλληλα κι επικίνδυνα για την ασφάλειά τους. Μάλιστα, αν δεν ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον της διοίκησης, τους γίνονται και αυστηρές συστάσεις.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Σαραούδας είχε αποκαλύψει στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τις επίσημες καταγγελίες που είχαν γίνει και αναφέρονταν στο κλίμα τρομοκρατίας που υπάρχει στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Παράλληλα, για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται μεγάλο μέρος του στόλου των οχημάτων του Δήμου, ο Στράτος Σαραούδας έδωσε ως κορυφαίο παράδειγμα το ρεπορτάζ της ΕΡΤ όπου σε ζωντανή σύνδεση οι δημοσιογράφοι και οι καλεσμένοι της εκπομπής χλεύαζαν και γελούσαν ειρωνικά με το όχημα του Δήμου Μεταμόρφωσης που βρισκόταν στο πλάνο τους.

Όπως συνηθίζει, ο αρχηγός της Ελπίδας δεν έμεινε στις καταγγελίες, αλλά προχώρησε σε συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το σοβαρό πρόβλημα.

Σε αυτό το πλαίσιο, κάλεσε συμπολίτευση και αντιπολίτευση να μεταβούν άμεσα στο αμαξοστάσιο του Δήμου και μαζί με τον τεχνικό Ασφαλείας, και με βάση τις εκθέσεις του, να καταγράψουν την κατάσταση των οχημάτων και να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξαλειφθεί ο κίνδυνος για τους εργαζόμενους, αλλά και για τους πολίτες. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet