«O δικός μου… Μαραθώνιος» για την «ΕΣΤΙΑ»
Κοινωνία

«O δικός μου… Μαραθώνιος» για την «ΕΣΤΙΑ»

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου των ατόμων με νοητική υστέρηση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Νέες και νέοι με νοητική υστέρηση, μαθητές, σπουδαστές, αθλητές, εργαζόμενοι εταιρειών, φίλοι τρέχουν συμβολικά και συμμετέχουν έμπρακτα στην προσπάθεια του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Εστία», που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό, για 7η χρονιά με στόχο την ανέγερση ενός δικτύου κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης.

Η ΕΣΤΙΑ Ιδρύθηκε το 1982 από γονείς και φίλους ατόμων με νοητική υστέρηση, εδρεύει στο Νέο Ψυχικό, λειτουργεί με την άδεια και εποπτεία των υπουργείων: Υγείας, Παιδείας, Εργασίας – Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας. Έχει πιστοποιηθεί ως  Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με ελαφριά και μέση νοητική υστέρηση, από 15 ετών και άνω.

Όσοι ενδιαφέρονται να τρέξουν για την «ΕΣΤΙΑ»  oι εγγραφές συνεχίζονται στο www.odikosmoumarathonios.gr. Όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν το κουπόνι συμμετοχής αξίας 2 ευρώ στην Εστία ή την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία (9:30-10:30 π.μ.). Η συμμετοχή περιλαμβάνει το T-shirt του αγώνα και ένα χειροποίητο αναμνηστικό φτιαγμένο με αγάπη από τους ανθρώπους της «Εστίας».

Η Επιτροπή Νεότητας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού για 2η χρονιά στηρίζει τον αγώνα δρόμου και μαζί με τις νέες και τους νέους με νοητική υστέρηση της «Εστίας», τα μέλη της Επιτροπής θα τρέξουν συμβολικά για να συμπαρασταθούν έμπρακτα στην προσπάθειά τους.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου (κοντά στο Ηρώδειο) και θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί.

Πρόσκληση συμμετοχής στον Μαραθώνιο της «ΕΣΤΙΑΣ»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet