Λύση για τη μεταφορά Ηρακλειωτών φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη δίνει ο Δήμος
Κοινωνία

Λύση για τη μεταφορά Ηρακλειωτών φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη δίνει ο Δήμος

Λύση στο ζήτημα της μεταφοράς των Ηρακλειωτών φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη δίνει η δημοτική Αρχή της πόλης και μάλιστα διπλή. Με πρωτοβουλία του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, θα διατεθεί το υφιστάμενο λεωφορείο του Δήμου αποκλειστικά για το δρομολόγιο Ηράκλειο – Πανεπιστημιούπολη, αμέσως μόλις γίνει η παραλαβή των δύο ολοκαίνουργιων minibus, που θα εξυπηρετήσουν τη Δημοτική Συγκοινωνία και θα αντικαταστήσουν το υπάρχον όχημα. Μέχρις ότου γίνει αυτό, που υπολογίζεται, όπως επισημαίνει ο Δήμος, εντός του επόμενου διμήνου, ο δήμαρχος εξασφάλισε, σε συνεργασία με τον ομόλογό του δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, οι φοιτητές από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής να εξυπηρετούνται από τα αντίστοιχα λεωφορεία του γειτονικού Δήμου για τη μεταφορά τους.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, οι Ηρακλειώτες φοιτητές, που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα μεταφοράς, θα πρέπει να απευθυνθούν στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Δημητρίου Μόσχα) στον 2ο όροφο, στο Τμήμα Υποστήριξης Δομών Εκπαίδευσης, προσκομίζοντας το Δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, τη φοιτητική τους ταυτότητα και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομα του ενός εκ των δύο γονέων τους, προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα επιβίβασης στο λεωφορείο μεταφοράς στην Πανεπιστημιούπολη.

Το πούλμαν φοιτητών αναχωρεί κάθε πρωί Δευτέρα με Παρασκευή στις 7:30 π.μ. από τον σταθμό του ηλεκτρικού στο Μαρούσι.

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, καλώντας στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2000133, 102, 106.

«Το είχαμε προαναγγείλει, μέσα σε λίγες ημέρες το κάναμε πράξη. Ικανοποιούμε ένα πάγιο αίτημα των φοιτητών της πόλης μας με γνώμονα την πολιτική που πρεσβεύουμε: να συμβάλλουμε όσο περισσότερο μπορούμε ώστε οι έγνοιες της φοιτητικής ζωής να είναι τα μαθήματα και τίποτα άλλο. Είτε με το πρόγραμμα στήριξης των φοιτητών που σπουδάζουν στην επαρχία, είτε τώρα με το πρόγραμμα μεταφοράς για εκείνους που σπουδάζουν εδώ, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στέκεται δίπλα στους νέους, δίπλα στο μέλλον του τόπου», σχολιάζει ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet