Χρ. Καλός προς Γ. Θωμάκο: Δεν έχεις πρόθεση να συγκαλέσεις συνέλευση της παράταξης, άρα αποχωρώ
Πολιτική

Χρ. Καλός προς Γ. Θωμάκο: Δεν έχεις πρόθεση να συγκαλέσεις συνέλευση της παράταξης, άρα αποχωρώ

Η από καιρό ρήξη στις σχέσεις του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Χρήστου Καλού και του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, οδηγήθηκε τελικά στο «διαζύγιο» του πρώτου από την παράταξη Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης.

Αναμένοντας μάταια τη σύγκληση συνέλευσης του συνδυασμού, την οποία είχε ζητήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου με επιστολή του, ο κ. Καλός προχώρησε στην ανεξαρτητοποίησή του, με νέα επιστολή που κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Στις 13.09.2018 σας έστειλα μια επιστολή, σαν απέλπιδα προσπάθεια να ξεκινήσει ένας ειλικρινής και γόνιμος διάλογος, μέσα στα πλαίσια του συνδυασμού μας.

Σαν βασικό ιδρυτικό στέλεχος της Δύναμης Ελπίδας θεώρησα χρέος μου να υπενθυμίσω στον κ. Θωμάκο την υποχρέωσή του για σύγκληση συνέλευσης του συνδυασμού, γνωρίζοντας ότι εκφράζω την επιθυμία πολλών συναδέλφων.

Η συνέλευση του συνδυασμού αποτελεί βασική και θεμελιώδη υποχρέωση προς τα μέλη του, καθώς προσφέρει την ευκαιρία για ενημέρωση, συμμετοχή, διάλογο, ανταλλαγή απόψεων, επίλυση προβλημάτων και σωσίβιο σωτηρίας, όταν προβλέπεται ναυάγιο λόγω απόκλισης από τις βασικές αρχές και αξίες που μαζί θέσαμε (αποτελεσματικότητα, διαφάνεια, δημοκρατικότητα, εγγύτητα στον πολίτη).

Δυστυχώς έως τώρα δεν υπήρξε καμία πρόθεση από τον κύριο Θωμάκο για σύγκληση της συνέλευσης για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Συναισθανόμενος την ευθύνη απέναντι στους αξιόλογους συναδέλφους μου, που ο ίδιος έπεισα να στηρίξουν και να εμπιστευτούν αυτήν την παράταξη και τον επικεφαλής της, αλλά κυρίως στους δημότες που με ψήφισαν δίνοντάς μου μια ξεκάθαρη εντολή, δεν έχω άλλη επιλογή, από το να θέσω τον εαυτό μου εκτός παράταξης.

Βέβαια, στη Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης δεν υπήρξα μόνο οργανωτικό στέλεχος, υπήρξα και ο βασικός εμπνευστής και ως τέτοιος αποχωρώντας θα κρατήσω μαζί μου την ψυχή της, που είναι το όραμα για έναν καλύτερο Δήμο Κηφισιάς σε βάση ισονομίας και για τις τρεις δημοτικές ενότητες.

Καλή συνέχεια

Χρήστος Καλός
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κηφισιάς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet