Ο Caveman… καταφθάνει στo Φεστιβάλ Ρεματιάς
Πολιτισμός

Ο Caveman… καταφθάνει στo Φεστιβάλ Ρεματιάς

Ο Caveman… καταφθάνει στo Χαλάνδρι, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς την Πέμπτη 17 Ιουλίου, με σκοπό να χαρίσει γέλιο και χαρά για ακόμα μία φορά.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ως CavemanΣτο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2014 του Δήμου Χαλανδρίου, παρουσιάζεται ο πιο δημοφιλής άνθρωπος των σπηλαίων, στη θεατρική παράσταση «Caveman».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ως γνήσιος απόγονος του Caveman σας αποκαλύπτει με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο τις διαφορές μεταξύ των δύο φύλων που εδώ και 30.000 χρόνια κάνουν τη συνύπαρξή τους κάποιες φορές «ανυπόφορη» αλλά πάντα αυτονόητη και μοναδική.

Το μυστικό του έργου είναι ο ίδιος ο εξαιρετικός συγγραφέας Rob Becker, ο οποίος με αστείο και καυστικό τρόπο σχολιάζει την καθημερινότητά μας και παράλληλα το γεγονός ότι ο ίδιος ο θεατής ανακαλύπτει ένα κομμάτι του εαυτού του στο έργο. Ο Caveman έχει υπάρξει… ο καλύτερος θεραπευτής ζευγαριών στη σύγχρονη κοινωνία! Για αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στην Ελλάδα ο Caveman έχει κερδίσει πιστούς οπαδούς που συμπάσχουν και ταυτίζονται με τα παθήματα και τα κατορθώματα του.

Λίγα λόγια για το έργο

Δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο R. Becker έπλασε τον Σωτήρη, τον κεντρικό ήρωα, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Μαίρη, έχει τσακωθεί μαζί της και βρίσκεται έξω από το σπίτι να… μονολογεί. Πώς μπορεί να καταλάβει κανείς το γυναικείο μυστήριο; Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Σωτήρης δέχεται τη βοήθεια του Caveman, προκειμένου να βρει απαντήσεις σε μερικές -τουλάχιστον- απορίες του.

Συντελεστές:

Συγγραφέας: Rob Becker
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Αναστασία Παπαστάθη
Μετάφραση: Ερατώ Τάττη
Φωτισμοί: Valentin Galle
Σκηνογραφία: Ειρήνη Παγώνη
Κουστούμια: Keira Coltrane
Μουσική: Πάνος Φορτούνας
Παραγωγή: Θέατρο Coronet & Mogul Theater
Ηθοποιός: Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Ώρα Έναρξης: 21:00

Τιμές Εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων
Βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης», Ανδ. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6800644.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet