Δράση: Ο δήμαρχος Βριλησσίων διαστρέφει τα γεγονότα, καθ΄ υπόδειξη των… συνεταίρων του
Πολιτική

Δράση: Ο δήμαρχος Βριλησσίων διαστρέφει τα γεγονότα, καθ΄ υπόδειξη των… συνεταίρων του

Απάντηση στην ανακοίνωση του δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη, περί αποποίησης της κομματικής ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η δημοτική παράταξη Βριλησσίων Δράση για μια Άλλη Πόλη.

Επισημαίνοντας, κατ΄ αρχάς ότι ο δήμαρχος χρησιμοποιεί την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου για θέματα που αφορούν στην παράταξή του, η Δράση τονίζει ότι ο δήμαρχος «διαστρέφει γεγονότα, καθ΄ υπόδειξη των συνεταίρων του».

Ακολουθεί η ανακοίνωση – απάντηση της Δράσης:

Υπάρχει στα Βριλήσσια ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ;
Η δημοτική αρχή κατηγορεί τη «Δράση» από την ιστοσελίδα του Δήμου!

Με ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του ο Δήμος Βριλησσίων(!) κατηγορεί τη «Δράση» ότι διακινεί αυθαίρετα την εκτίμηση ότι η δημοτική αρχή έχει τη στήριξη της κυβέρνησης. Με αυτήν την αφορμή μάλιστα ο κ. Μανιατογιάννης, αφού διαστρέφει γεγονότα που ο ίδιος αγνοεί (προφανώς καθ΄ υπόδειξη των συνεταίρων του), καταλήγει: «Συνεχίζουμε αυτόνομα χωρίς κομματικά χρίσματα»! 

Το συμπέρασμα είναι σαφές: ΠΑΣΟΚ το 2014 στα Βριλήσσια δεν υπήρξε. Σήμερα δε, ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει. Διότι αν υπήρχαν, όλο και κάποιον υποψήφιο θα έβρισκαν να υποστηρίξουν… Οπότε, αν δείτε κάποια στιγμή τα κόμματα αυτά να εμφανίζονται στην πόλη μας, μάλλον θα έχουν πέσει από τον ουρανό. Όπως ακριβώς και ο «αυτόνομος» κ. Μανιατογιάννης!

ΥΓ1. Η «αυτόνομη» και «ανεξάρτητη» διοίκηση θα χρησιμοποιεί για τις παραταξιακές ανακοινώσεις της την ιστοσελίδα του Δήμου;

ΥΓ2. Μόνον όσοι έλειπαν από τα Βριλήσσια δεν γνωρίζουν ότι το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίωκε συνεργασία με τη «Δράση» και όχι το αντίστροφο. Διότι τότε αυτήν θεωρούσε «νικηφόρο» σχήμα, όπως ακριβώς σήμερα άλλο σχήμα θεωρεί νικηφόρο και άλλες πόρτες χτυπάει. Και ήταν η «Δράση» που αποφάσισε τελικά να μην συνεργαστεί. Όσο για κυβερνητικά στελέχη, τέτοια δεν υπάρχουν στη «Δράση». Υπάρχουν όμως πολλά στην παράταξη του κ. Μανιατογιάννη. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet