Γ. Παπαδημητρίου: Με δική μας παρέμβαση η αλλαγή στάσης της διοίκησης για την καταβολή δώρου στους εργαζόμενους
Κοινωνία

Γ. Παπαδημητρίου: Με δική μας παρέμβαση η αλλαγή στάσης της διοίκησης για την καταβολή δώρου στους εργαζόμενους

Καθολική αλλαγή στάσης επέδειξε η δημοτική αρχή, στο πλαίσιο της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου (με την παρουσία ισχυρής αντιπροσωπείας των εργαζομένων στον οικείο ΟΤΑ), μετά τις συντονισμένες παρεμβάσεις που έθεσε επανειλημμένως για το θέμα της καταβολής δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και του επιδόματος αδείας, σε όσους εργαζόμενους έχουν δικαιωθεί ενώπιον των αρμοδίων οργάνων της Δικαιοσύνης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Γιώργος Παπαδημητρίου.

Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υποψηφίου δημάρχου, στην οποία επίσης υπενθυμίζεται ότι «ο κ. Παπαδημητρίου, αντιλαμβανόμενος από την πρώτη στιγμή την τακτική της διοίκησης του Δήμου να περάσει το θέμα της έφεσης κατά της δικαστικής απόφασης (που αναγνώριζε την ορθότητα των αιτιάσεων των εργαζομένων) στην Οικονομική Επιτροπή, μέσα στον Αύγουστο, δεν άφησε κανένα διαθέσιμο μέσο ανεκμετάλλευτο, έτσι ώστε να επικρατήσει η κοινή λογική».

«Έγκυρα και έγκαιρα ο Γιώργος Παπαδημητρίου, τόσο στην Οικονομική Επιτροπή, όσο και ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και με σειρά παρεμβάσεων με τη μορφή γραπτών εισηγήσεων, εξέφρασε την ξεκάθαρη θέση του, υπέρ των εργαζομένων» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, όπου προστίθεται ότι στο πλαίσιο της τελευταίας συνεδρίασης του Σώματος ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος απέρριψε «με τον πλέον πειστικό τρόπο», τα επιχειρήματα περί νομικών κινδύνων και καταλογισμών, τα οποία εκφράστηκαν από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου και κάλεσε – για ακόμη μια φορά – τον δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο και τους συνεργάτες του να προχωρήσουν άμεσα στην καταβολή των χρημάτων προς τους εργαζόμενους και στην παράλληλη ένταξη των ως άνω κονδυλίων στην τακτική μισθοδοσία του προσωπικού.

«Πιστεύουμε ότι ασκούμε αντιπολίτευση σε συστηματική βάση με μαχητικότητα και συνέπεια. Το γεγονός, αυτό σε συνδυασμό με την παρουσία των εργαζομένων ενώπιον του Σώματος, επέφερε και την πλήρη αλλαγή στη στάση που είχε αρχικά εκδηλώσει η διοίκηση του Δήμου», τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου και σημείωσε με έμφαση ότι «η καταβολή των χρημάτων προς τους εργαζόμενους πέρασε ομόφωνα. Πρόκειται ξεκάθαρα για μια νίκη της λογικής των επιχειρημάτων και της Δημοκρατίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet