Γ. Παπαδημητρίου: Πολιτικά αντιαισθητική η τακτική της διοίκησης για τη διαπλάτυνση της Λεωφ. Ηρακλείου
Κοινωνία

Γ. Παπαδημητρίου: Πολιτικά αντιαισθητική η τακτική της διοίκησης για τη διαπλάτυνση της Λεωφ. Ηρακλείου

«Πολιτικά αντιαισθητική» χαρακτηρίζει την τακτική της διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής αναφορικά με το θέμα της διαπλάτυνσης της Λεωφόρου Ηρακλείου ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Παπαδημητρίου, με αφορμή την ανακοίνωση της διοίκησης του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου για την ένταξη του συγκεκριμένου έργου στο πρόγραμμα έργων της Περιφέρειας Αττικής για το 218.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημητρίου η διαπλάτυνηση – ανάπλαση της Λεωφ. Ηρακλείου «χρησιμοποιείται για την αποκλειστική προβολή των διοικούντων», ενώ το θέμα είχε υπερψηφιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο τόσο από την παράταξη του ιδίου, όσο και από άλλες παρατάξεις της μειοψηφίας.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Αντιαισθητική – πολιτικά – η τακτική της διοίκησης για τη διαπλάτυνση της Λεωφόρου Ηρακλείου
Γ. Παπαδημητρίου: Θα συνεχίσουμε την παραγωγή θετικής πολιτικής, χωρίς ανοχή σε περαιτέρω απαξίωση της αντιπολίτευσης

Επανειλημμένως θέσαμε ερωτήσεις, στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, για τις τεχνικές λεπτομέρειες της Λ. Ηρακλείου. Δεν μας προξενεί την παραμικρή εντύπωση το γεγονός ότι αγνοηθήκαμε.

Δε μας  προκαλεί – ούτε στο ελάχιστο – εντύπωση το γεγονός ότι ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος είχε δεσμευτεί να φέρει ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου την τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας και να απαντήσει στις δεκάδες ερωτήσεις μας, κάτι το οποίο δεν έπραξε ποτέ.

Μας ενοχλεί πολύ, όμως, ότι ένα θέμα το οποίο ψηφίσαμε αρχικά στο πλαίσιο της συναίνεσης, όπως και άλλοι συνάδελφοι της αντιπολίτευσης, να χρησιμοποιείται για την αποκλειστική προβολή των διοικούντων. Τόσο στον Δήμο όσο και στην Περιφέρεια!

Και μάλιστα με τρόπο απαξιωτικό για τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους!

Θα συνεχίσουμε να ψηφίζουμε οτιδήποτε θεωρούμε θετικό για την πόλη μας γιατί πιστεύουμε εμπράκτως στην παραγωγή θετικής πολιτικής. Η μικροπολιτική εκμετάλλευση, οποιασδήποτε πτυχής της δημόσιας ζωής, ανήκει μόνο στους διοικούντες. 

Θα επανέλθουμε για το θέμα αφού εξετάσουμε τις οριστικές μελέτες της διαπλάτυνσης της Λ. Ηρακλείου!

Χάρτης της Λεωφ. Ηρακλείου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet