Διάλεξη «Ζηνοβία, η Θρυλική Βασίλισσα της Παλμύρας» από τον Πολιτιστικό Όμιλο Πεντέλης
Κοινωνία

Διάλεξη «Ζηνοβία, η Θρυλική Βασίλισσα της Παλμύρας» από τον Πολιτιστικό Όμιλο Πεντέλης

Διάλεξη με θέμα «Ζηνοβία, η Θρυλική Βασίλισσα της Παλμύρας» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Κ. Πεντέλης.

Τη διάλεξη πραγματοποίησε η κ. Ποτίτσα Γρηγοράκου, δρ. Πανεπιστημίου Παρισίων – ερευνήτρια του Ελληνικού Πολιτισμού της Ανατολής – καθηγήτρια στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Όμιλος Πεντέλης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, σε χαιρετισμό που απηύθυνε συνεχάρη τον Πολιτιστικό Όμιλο που πάντα αναδεικνύει προσωπικότητες οι οποίες έχουν την αξία για να αναδειχθούν και αυτό, όπως σημείωσε, αποδεικνύεται και με την ομιλία της δρ. Ποτίτσας Γρηγοράκου η οποία έζησε στο εξωτερικό, τιμά όμως την Ελλάδα για όσα ο ελληνικός πολιτισμός και το ελληνικό πνεύμα προσέφεραν στην ανθρωπότητα και στην Ευρώπη.

Τη διάλεξη παρακολούθησαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μιχάλης Κολιός, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης Γιάννης Ζώης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Μωραΐτης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet