Φυσάει Κόντρα: Ηχηρό ΟΧΙ στην κοινωνική καταστροφή που βιώνουμε
Πολιτική

Φυσάει Κόντρα: Ηχηρό ΟΧΙ στην κοινωνική καταστροφή που βιώνουμε

Αανκοίνωση – μήνυμα ενόψει του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου έδωσε στη δημοσιότητα η δημοτική κίνηση Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή, όπου καταφέρεται κατά της κεντρικής και τοπικής εξουσίας για τον τρόπο που «εκμεταλλεύεται» την εθνική εορτή.

Στην ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση αναφέρει:

28η ΟΚΤΩΒΡΗ 2018 – Όσο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σου «πουλάνε» πατρίδα – έθνος, θρησκεία και φυλή…

Συμπληρώθηκαν πριν λίγες μέρες 74 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας από τους ΝΑΖΙ. 12 Οκτώβρη του 1944 έγραφε το ημερολόγιο, αλλά ο λαός της Αθήνας – της Ελλάδας ολόκληρης – πλήρωσε ακριβά λίγο αργότερα τη θέλησή του να ζήσει ελεύθερος και ακηδεμόνευτος: τους χιτλερικούς φονιάδες αντικατέστησαν τα «Εγγλεζάκια με κοντά παντελονάκια» και η αμερικανοκρατία, που εδραιώθηκαν μετά τη Βάρκιζα και την ήττα του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, εγκαθιστώντας το μισαλλόδοξο Κράτος και Παρακράτος της Δεξιάς με κυβερνήτες τους δωσίλογους – συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών και τους απογόνους τους.

Η επίσημη κρατική αφήγηση στην Ελλάδα μετά τον Πόλεμο – σε κατάφωρη αντίθεση με ότι συνέβαινε στην υπόλοιπη Ευρώπη και όλο τον κόσμο – επέβαλλε τον «εορτασμό» της αρχής του Πολέμου [με το διαβόητο ΟΧΙ του Δικτάτορα Μεταξά] και όχι του τέλους του. Αλήθεια, τι να γιορτάσουν μετά το τέλος του Πολέμου οι θιασώτες τού «είναι φίλοι μας οι Γερμανοί», οι κουκουλοφόροι, οι Ράλληδες και οι Μπουραντάδες, οι ταγματασφαλίτες, οι μαυραγορίτες και οι ρουφιάνοι της Κατοχής;;;

Και σήμερα στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής, Κεντρικό και Τοπικό Κράτος και οι σφουγκοκωλάριοι της εξουσίας των «εχόντων και κατεχόντων», έρχονται να «τιμήσουν» – δήθεν – της «Ελλάδος [τα] παιδιά» που σκληρά πολεμήσαν «πάνω στα βουνά». Στην ουσία έρχονται να επιβεβαιώσουν τον κυρίαρχο συστημικό λόγο, παρέα με το ΝΑΤΟικό σκυλολόι – τους σύγχρονους «φονιάδες των λαών» – που θα καταθέσει πάλι στεφάνι στο μνημείο των ηρώων.

Χέρι – χέρι Κυβέρνηση και «Αντιπολίτευση» – Κεντρική και Τοπική – θα φωτογραφηθούν ως ακραιφνείς πατριώτες, αυτοί ακριβώς που υπογράφουν και εφαρμόζουν Μνημόνια και Εφαρμοστικούς Νόμους που εδώ και μια δεκαετία [και πολλές ακόμα, αν δεν αντισταθούμε αποφασιστικά και μαζικά] καταστρέφουν τις ζωές των απλών ανθρώπων της εργασίας και του μόχθου διαλύοντας την κοινωνία.

Την ίδια ώρα, η ακροδεξιά ρητορεία των «μακεδονομάχων» [και όχι μόνο] καλά κρατεί, δηλητηριάζοντας ακόμη και παιδικές συνειδήσεις όπως στο 1ο Γυμνάσιο της Αγίας Παρασκευής. Το ρατσιστικό – φασιστικό δηλητήριο, «παρεάκι» με τη θρησκευτική μισαλλοδοξία και τον φανατισμό, επιδιώκει να «πάρει ιστορική ρεβάνς» σε καθεστώς κοινωνικού ζόφου. Να οδηγήσει τους φτωχούς και τους κατατρεγμένους, Έλληνες και Μετανάστες, σε ένα κανιβαλικό καθεστώς ανθρωποφαγίας για να συνεχίζουν να θησαυρίζουν τα αφεντικά.

Σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές είναι απαραίτητο ο ελληνικός λαός, αλληλέγγυος με όλους τους λαούς του κόσμου – πρώτα και κύρια με τους γείτονες – να βροντοφωνάξει ένα ηχηρό ΟΧΙ στην κοινωνική καταστροφή που βιώνει.

ΟΧΙ στην Επιτήρηση από Ε.Ε.-ΔΝΤ, με ή χωρίς «Μνημόνια».
ΟΧΙ στον Πόλεμο – έξω για πάντα από το ΝΑΤΟ. Να κλείσουν ΤΩΡΑ οι Βάσεις του Θανάτου – κανένας φαντάρος εκτός συνόρων.
ΟΧΙ στις κυρίαρχες πολιτικές που ρημάζουν τις ζωές μας, είτε με «ροζ» [ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ] είτε με «γαλαζοπράσινο» [ΝΔ-ΚΙΝΑΛ] περιτύλιγμα.
ΟΧΙ στους ΝΕΟΝΑΖΙ – Ποτέ ξανά Φασισμός!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet