Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Συνεχίζονται οι συναντήσεις μελών τς παράταξης με τους πολίτες
Κοινωνία

Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Συνεχίζονται οι συναντήσεις μελών τς παράταξης με τους πολίτες

Έξι συναντήσεις υποψηφίων συμβούλων της με πολίτες από την Πεύκη και τη Λυκόβρυση έχει πραγματοποιήσει από τις 13 Οκτωβρίου 2018 η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνωσή της. Σε αυτές, όπως αναφέρει, συμμετείχαν πάνω από 150 πολίτες.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Στα τέσσερα και πλέον χρόνια της παρουσίας μας στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας έχουμε πολλές φορές αποδείξει ότι υπολογίζουμε πάρα πολύ τις γνώμες των συμπολιτών μας για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Έτσι πολλές φορές προκαλέσαμε τον δημόσιο διάλογο και πραγματικά ωφεληθήκαμε πολύ από αυτή την αμφίδρομη επικοινωνία.

Για μας ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος πολύ πιο συστηματικά και αποτελεσματικά σε αυτή την επικοινωνία με τους συμπολίτες μας και μέχρι σήμερα τα αποτελέσματα είναι υπεράνω κάθε προσδοκίας! Από τις 13 Οκτωβρίου μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουμε οργανώσει 6 συναντήσεις των υποψηφίων συμβούλων της παράταξής μας με συμπολίτες μας από την Πεύκη και την Λυκόβρυση, οι οποίοι ξεπερνούν τους 150. Οι συναντήσεις μας αυτές διεξήχθησαν σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, γεμάτο προπάντων πολιτικό πολιτισμό, αλλά και διάθεση για ειλικρινή προσέγγιση των προβλημάτων της πόλης μας, χωρίς λαϊκισμούς και άγονες κατηγορίες στους πολιτικούς μας αντιπάλους. Κι αυτό γιατί κάνουμε κάθε φορά πράξη το κεντρικό μας σύνθημα πως ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από αυτές τις συναντήσεις με τους συμπολίτες μας είναι ότι όλοι έχουν να προτείνουν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, δείγμα πως είναι βαθύτατα πολιτικοποιημένοι και άριστοι γνώστες των τοπικών μας προβλημάτων. Μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι παρακολουθούν τα του Δήμου μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επισημαίνοντας τις περισσότερες φορές τις ολιγωρίες της δημοτικής αρχής από την οποία ανέμεναν να υλοποιήσει με μεγαλύτερη συνέπεια τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Και πιστέψτε μας ότι ο  διάλογος αυτός είναι ειλικρινής, χωρίς δεσμεύσεις ή παραταξιακές αγκυλώσεις. Οι συμπολίτες μας αυτό που επιθυμούν είναι η αποτελεσματικότητα της δράσης της δημοτικής αρχής και η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητάς τους.

Όλοι μας εύχονται από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, υποστηρίζοντας πως  είναι η παράταξή μας  μία από τις δύο παρατάξεις που θα διεκδικήσουν τον Δήμο τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Αυτό δεν μας καθησυχάζει ούτε μας φορτώνει με υπεροψία. Απεναντίας μας δημιουργεί το αίσθημα ευθύνης πολύ πιο έντονο, δίνοντάς μας ώθηση να εργαστούμε πιο αποτελεσματικά για την πόλη που αγαπάμε και λατρεύουμε παθολογικά. Το αίσθημα της αλλαγής σελίδας είναι διάχυτο και το εισπράττουμε σε αυτές τις συναντήσεις μας. Δεν δίνουμε όμως στείρες και εξωπραγματικές υποσχέσεις. Ένα υποσχόμαστε: Ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για τον Δήμο που ονειρευόμαστε και αγαπάμε.

Οι συναντήσεις μας με τους συμπολίτες μας συνεχίζονται…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet