Μουσικοθεατρική παράσταση -αφιέρωμα στον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη
Πολιτισμός

Μουσικοθεατρική παράσταση -αφιέρωμα στον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας Δήμου Νέας Ιωνίας (ΟΠΑΝ), με τη Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΟΠΑΝ, παρουσιάζουν μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση -αφιέρωμα στον μεγάλο και αξέχαστο τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη.

Η αφίσα του αφιερώματος στον Στ. Καζαντζίδη.

Η Νέα Ιωνία, η γενέτειρά του, τιμά τον Στέλιο της καρδιάς μας, τον Άνθρωπο και τον λαϊκό ερμηνευτή, που εξέφρασε όσο κανείς άλλος τους καημούς και τα βάσανα των απλών ανθρώπων.

Η εκδήλωση θα είναι πολυσύνθετη, αφού θα παρουσιάζονται θεατρικά δρώμενα, αφήγηση, προβολή, χορός και τραγούδια, που θα συνοδεύονται από λαϊκή ορχήστρα.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί τρεις ημέρες: Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 9 – 10 – 11 Νοεμβρίου 2018, στις 8 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο, στο θέατρο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Νέας Ιωνίας (δίπλα από τον ΗΣΑΠ Πευκακίων).

Θα διατεθούν 250 κάρτες εισόδου με διαφορετικό χρώμα για την κάθε μέρα, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν από τα γραφεία του ΟΠΑΝ (Ηρακλείου 268, 1ος όροφος) καθημερινά (εκτός Σ/Κ) από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Επιδεικνύοντας αυτή την κάρτα εισόδου θα μπορούν να εισέρχονται στην αίθουσα του θεάτρου και αυτό γίνεται για δύο λόγους, όπως εξηγεί ο Οργανισμός: α) για να αποφευχθεί ο συνωστισμός (η αίθουσα χωράει 250 άτομα) και β) για να μην δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση τα ίδια άτομα για δεύτερη φορά, ώστε να απολαύσουν την παράσταση και άλλοι θεατές. Γι’ αυτό θα υπάρχει έλεγχος και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους δεν φέρουν την ειδική κάρτα.

Η διάθεση καρτών θα αρχίσει από την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet