Εορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στον Σύνδεσμο Παιδιών και ΑμεΑ
Κοινωνία

Εορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στον Σύνδεσμο Παιδιών και ΑμεΑ

Με την επιβαλλόμενη λαμπρότητα γιορτάστηκε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Τον πανηγυρικό της ημέρας με θέμα «28η Οκτωβρίου 1940 – Το Διαχρονικό Μήνυμα Ομοψυχίας» εξεφώνησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Τίγκας. Στη συνέχεια τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν επετειακά τραγούδια.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η διεθνούς φήμης συνθέτρια κλασικής μουσικής Ευγενία Μανωλίδου, η οποία διακρίνεται για τις ευαισθησίες της και την προσφορά της στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η κ. Μανωλίδου, μετά την επίσκεψή της στα εργαστήρια του Συνδέσμου και την προσωπική επικοινωνία που είχε με τα περιθαλπόμενα παιδιά, εξέφρασε τον θαυμασμό της για το ουσιαστικό έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος και δήλωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, ότι με χαρά θα ήθελε να γίνει εθελοντής και αρωγός του έργου του Συνδέσμου.

Αντιπροσωπεία των εκπαιδευομένων με τη συνοδεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Συνδέσμου, ο οποίος εδρεύει στον Χολαργό, κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο των Πεσόντων έναντι του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού.

H γιορτή που είχαν προετοιμάσει οι περιθαλπόμενοι με την υποστήριξη και την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Με το πέρας της εκδήλωσης οι γονείς – κηδεμόνες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο, τα μέλη της Διεπιστημονικής Ομάδας και τους εκπαιδευτές του Συνδέσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet