Ο πρ. δήμαρχος Γ. Γρηγοριάδης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής
Πολιτική

Ο πρ. δήμαρχος Γ. Γρηγοριάδης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής

Ένας από τους έμπειρους πολιτικούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Γρηγοριάδης εντάσσεται στο σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης. Ο κ. Γρηγοριάδης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος στη θέση της παραιτηθείσας Δέσποινας Καμπούρη, για να συμπληρώσει τη δημοτική ομάδα της ελάσσονος μειοψηφίας.

Η ορκωμοσία του κ. Γιώργου Γρηγοριάδη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε και πάλι τον Γιώργο Γρηγοριάδη στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Η εμπειρία και οι γνώσεις του είναι σίγουρο ότι θα δώσουν μια διαφορετική ποιότητα στις συνεδριάσεις μας», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.

Ο κ. Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν ο πρώτος δήμαρχος που εκλέχθηκε με τη Μεταπολίτευση, υπηρέτησε δε το δημαρχιακό αξίωμα για δύο τετραετίες σε δύο διαφορετικές περιόδους.

Πλέον, με την είσοδο του κ. Γρηγοριάδη στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καταγράφει ένα ιδιότυπο… ρεκόρ. Όλοι οι εν ζωή διατελέσαντες δήμαρχοι από τη Μεταπολίτευση και έπειτα είναι μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου: τέσσερις στα έδρανα των συμβούλων της μειοψηφίας και ο νυν δήμαρχος της πόλης, ο Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet