Συμβολική φύτευση δένδρου στην πλ. Κεφαλαρίου από την Υπηρεσία Πρασίνου Δήμου Κηφισιάς
Ποιότητα Ζωής

Συμβολική φύτευση δένδρου στην πλ. Κεφαλαρίου από την Υπηρεσία Πρασίνου Δήμου Κηφισιάς

Τιμώντας όλους όσοι έχουν προσφέρει στην ανάπτυξη του πρασίνου στον Δήμο Κηφισιάς οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πρασίνου πρόκειται να φυτεύσουν έναν κέδρο στην πλατεία Κεφαλαρίου.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους προς τους πολίτες οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πρασίνου και ο πολιτικός προϊστάμενος Πρασίνου, Γεώργιος Κομιανός, επισημαίνουν τα εξής:

Στην πόλη μας που αγαπάμε και δημιουργούμε

Εργαζόμενοι και πολιτικός προϊστάμενος συμβάλλουμε στο να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε στην πόλη μας το αστικό πράσινο που συντελεί στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.

  • Διαμέσου της οικολογικής, λειτουργικής, κοινωνικής και οικονομικής επίδρασης της Υπηρεσίας Πρασίνου να αναπτυχθούν οι κατάλληλοι τρόποι διαχείρισης και ανάπτυξης της πράσινης παράδοσης της πόλης που όλοι αγαπάμε. 
  • Για την ευαισθητοποίηση των πολιτών προς την κατεύθυνση της ανάδειξης του πολύ σημαντικού παράγοντα της βιώσιμης ανάπτυξης της πόλης μας
  • Ανάπτυξη χώρων πρασίνου όπως πάρκα, άλση, περιαστικά δάση, αποτελούν χώρους αναψυχής, ξεκούρασης και διαφυγής από την καθημερινή ένταση. Όλα αυτά απαιτούν προσωπικό με θέληση, επαρκή υλικοτεχνική υποδομή και την ανάλογη τεχνογνωσία.

Εμείς οι εργαζόμενοι, ενωμένοι, έχουμε την όρεξη και διάθεση να γινόμαστε όλο και πιο δημιουργικοί στον χώρο εργασίας μας, έχοντας και την πλήρη υποστήριξη του πολιτικού προϊστάμενου μας, που αυτά τα τελευταία χρόνια στάθηκε στο πλάι μας σαν εργάτης Πρασίνου. Όμως, και εσείς οι δημότες, με τη στάση σας, είστε αποφασιστικός παράγοντας για τις συνεχείς επιτυχίες της Υπηρεσίας Πρασίνου σε κάθε γωνιά της Κηφισιάς μας.

Τιμώντας όλους όσους έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στο πράσινο της Κηφισιάς προχωράμε στη συμβολική φύτευση ενός μεγάλου κέδρου και ανθοφύτων στην πλατεία Κεφαλαρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet