Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Καθαρισμοί ρεμάτων στους Δήμους Κηφισιάς και Πεντέλης από την Περιφέρεια Αττικής

0
188 Προβολές

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, όπως σημειώνεται σε σχετική ανα;κοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, οι τακτικοί, αλλά και οι έκτακτοι καθαρισμοί ρεμάτων στη Βόρεια Αθήνα από την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την ανακοίνωση, την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του ρέματος επί της οδού Αλ. Παναγούλη στον Δήμο Πεντέλης (Μελίσσια), ενώ μετά την έγκριση και έκδοση όλων των σχετικών αδειοδοτήσεων, απομακρύνθηκαν ξερά δένδρα σε ρέματα του Δήμου Κηφισιάς επί των οδών Κοκκιναρά, Ηφαίστου, Μυρτιάς και Ουρανίας.

Επίσης, καθαρίστηκαν φερτά υλικά και στερεά απόβλητα από την κοίτη και τα πρανή του ρέματος Χελιδονούς, στο ύψος της οδού Κρεσταίνων (Κηφισιά), καθώς και στο ρέμα στο ύψος της οδού Αχιλλέως (Νέα Ερυθραία). Κατά την αυτοψία στο ρέμα της Χελιδονούς διαπιστώθηκαν, όπως ενημερώνει η Περιφερειακή Ενότητα, υγρά απόβλητα εντός της κοίτης, σε απόσταση 80 μέτρων από την Εθνική Οδό, καθώς και διάσπαρτοι σωροί με μπάζα και απορρίμματα που είχαν πεταχτεί σε παρακείμενη έκταση εκτός κοίτης και πρανών του ρέματος. Λόγω αρμοδιότητας ενημερώθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής για τις δικές τους ενέργειες, αντιστοίχως η ΕΥΔΑΠ και ο Δήμος Κηφισιάς.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up