Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στους Βέμπο – Τραϊφόρο από το Θεατρικό Εργαστήρι Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Ν. Ιωνίας

0
432 Προβολές

Το Θεατρικό Εργαστήρι Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 και 20 χρόνων από την εκδημία της τραγουδίστριας της Νίκης, Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου αντίστοιχα, παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση – αφιέρωμα «Σοφία Βέμπο – Μίμης Τραϊφόρος: Της Ελλάδος παιδιά», σε συγγραφή για το Θεατρικό Εργαστήρι, του Βασίλη Τραϊφόρου, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του.

Μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στους Σοφία Βέμπο και Μίμη Τραϊφόρο από το Θεατρικό Εργαστήρι Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ν. Ιωνίας

Τα τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ερμηνεύει με την αισθαντική φωνή της η ανερχόμενη καλλιτέχνις Άννα Κατσούλη, ενώ η ενορχήστρωση, η μίξη ήχου και η ηχογράφηση των τραγουδιών πραγματοποιήθηκε από τον μουσικό Βασίλη Κατσούλη. Στο τραγούδι «Κάτι με τραβά κοντά σου», η ενορχήστρωση έγινε από τον μουσικό Αντώνη Παναγιωταρά.

Οι επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν τα Σαββατοκύριακα 3-4, 10-11, 17-18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Κουντουριώτου 18Α & Νεότητος).

Παράλληλα των παραστάσεων, θα υπάρχει έκθεση από το «Αρχείο Ελληνικών Γραμμάτων Γεώργιος Λεβιθόπουλος – το μοναδικό αρχείο της Σ. Βέμπο και του M. Τραϊφόρου» με προσωπικά τους χειρόγραφα, αντικείμενα και ενθυμήματα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up