Νέα λεωφορειακή γραμμή 535Α «Ζηρίνειο – Καλέτζι» – Διευκολύνει τις μετακινήσεις κατοίκων προς Κηφισιά και κέντρο της Αθήνας
Κοινωνία

Νέα λεωφορειακή γραμμή 535Α «Ζηρίνειο – Καλέτζι» – Διευκολύνει τις μετακινήσεις κατοίκων προς Κηφισιά και κέντρο της Αθήνας

Νέα λεωφορειακή γραμμή 535Α «Ζηρίνειο – Εύξεινος Πόντος – Φράγμα Μαραθώνα – Καλέτζι», με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου 2018 από τον ΟΑΣΑ.

Η νέα κυκλική λεωφορειακή γραμμή αποτελεί επέκταση της λεωφορειακής γραμμής 535, συνδέοντας με καθημερινά δρομολόγια το Καλέτζι Μαραθώνα με τον σιδηροδρομικό σταθμό Αγίου Στεφάνου και το κέντρο της Κηφισιάς, μέσω του Φράγματος Μαραθώνα.

Η νέα γραμμή διευκολύνει τις μετακινήσεις των κατοίκων προς την Κηφισιά και το κέντρο της Αθήνας, όπου συγκεντρώνονται δημόσιες υπηρεσίες και Κέντρα Υγείας, καθώς παρέχεται πλέον η απευθείας ανταπόκριση με το δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς.

«Η ανωτέρω γραμμή καλύπτει ανάγκες υπερτοπικού χαρακτήρα, ενισχύοντας παράλληλα τη συνδεσιμότητα και τη διαλειτουργικότητα των μέσων σταθερής τροχιάς με τα οδικά μέσα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet