Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Στηρίζουμε όλοι την προσπάθεια του μαθητή Λ. Κωνσταντέλλου
Κοινωνία

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Στηρίζουμε όλοι την προσπάθεια του μαθητή Λ. Κωνσταντέλλου

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού καλεί τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια του μαθητή της Γ΄ τάξης του 1ου Λυκείου Παπάγου Λάμπρου Κωνσταντέλλου ο οποίος έχει δηλώσει συμμετοχή σε μία παγκόσμια δοκιμασία καινοτομίας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντέλλος δήλωσε συμμετοχή σε μία παγκόσμια δοκιμασία καινοτομίας που διοργανώνει το New York Academy of Science με τίτλο «United Technologies Aerospace Challenge» και επιλέχθηκε να συμμετέχει στον εικονικό παγκόσμιο διαγωνισμό που ενθαρρύνει τους νέους να παρουσιάσουν μια ρεαλιστική, εφαρμόσιμη στην πραγματική ζωή λύση, στον τομέα της αεροδιαστημικής.

Η ομάδα του αποτελείται από πέντε άτομα (δύο μαθητές στην Ινδία, έναν μαθητή στην Ιρλανδία, έναν μαθητή στον Καναδά, καθώς και τον ίδιο), με τους οποίους καθημερινά βρίσκεται σε επαφή μέσω βιντεοκλήσεων για την εξέλιξη του διαγωνισμού.

Το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού απαιτεί τη δημιουργία μιας διαδικτυακής έρευνας (που συμπληρώνεται σε χρόνο μόλις 5 λεπτών), η οποία θα πρέπει να απαντηθεί από τουλάχιστον 200 άτομα, με σκοπό τη γνώμη του κόσμου πάνω στις μελλοντικές αλλαγές που θα επιθυμούσαν να δουν τα επόμενα χρόνια στον τομέα της αεροδιαστημικής.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 19 Δεκεμβρίου 2018 με κατάθεση της τελικής εργασίας η οποία θα παρουσιάζει τον ολοκληρωμένο τρόπο εφαρμογής μιας καινοτομίας και θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία στο μέλλον, παίρνοντας ιδέες από τις απαντήσεις της έρευνας.

Νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα καταθέσει την καλύτερη πρόταση, η οποία θα βραβευτεί στη Νέα Υόρκη του χρόνου το καλοκαίρι και θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με αυτό τον τομέα της βιομηχανίας.

Στηρίζουμε όλοι την προσπάθεια του Λάμπρου απαντώντας στο ερωτηματολόγιο έως τις 11 Νοεμβρίου 2018 και φυσικά του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet