Παρουσίαση βιβλίου του 14χρονου μαθητή Τάσου Σταυρόπουλου
Πολιτισμός

Παρουσίαση βιβλίου του 14χρονου μαθητή Τάσου Σταυρόπουλου

Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ο Αλέξανδρος Βρεττός και το Κουτί της Πανδώρας», του Τάσου Σταυρόπουλου, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, στην ‘Επαυλη Γ. Δροσίνη, στην Κηφισιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς, Νικόλαος Κούκης, εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολείων της Κηφισιάς, καθώς και δεκάδες γονείς και μαθητές, που ήρθαν να στηρίξουν με την παρουσία τους την πρώτη συγγραφική προσπάθεια του μαθητή Τάσου Σταυρόπουλου.

Για το βιβλίο μίλησε η κ. Αλεξάνδρα Συμεωνίδου, συγγραφέας, ο κ. Κώστας Μοναστήρας, εκπαιδευτικός-συγγραφέας, η κ. Μίνα Μουστάκα, φιλόλογος, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η κ. Κατερίνα Στάικου, ηθοποιός-σκηνοθέτης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Κεντρικός ήρωας του βιβλίου είναι ο Αλέξανδρος Βρεττός. Ένα 15χρονο αγόρι που δεν γνώριζε ότι ήταν ο τελευταίος ημίθεος στη Γη. Ούτε γνώριζε ότι κρατάει στα χέρια του την τύχη της ανθρωπότητας. Ο «Αλέξανδρος Βρεττός και το Κουτί της Πανδώρας» είναι μια συναρπαστική μυθο-ιστορία για την αιώνια μάχη του Καλού ενάντια στο Κακό, αλλά κυρίως για την Ελπίδα, το πιο πολύτιμο δώρο της ανθρώπινης ύπαρξης…

Ο συγγραφέας

Ο Τάσος Σταυρόπουλος είναι 14 ετών, μαθητής της Γ’ τάξης στο 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς. «Ο Αλέξανδρος Βρεττός και το Κουτί της Πανδώρας» είναι το πρώτο του βιβλίο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Οσελότος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet